stamboomgids

Familienamen » M

Websites 391 - 400 van 769:

Stamboom Claes van Maren uit Beesd - www.genealogieonline.nl/stamboom-claes-van-maren

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maren, Van Maaren, Vrouw, Van Hemert, Van den Berg, Van Acquoy, Man, De Jongh, Van Eeuwijk en Klop.


Screenshot van website

Stamboom Coenraad Mank - www.genealogieonline.nl/stamboom-coenraad-mank

Een genealogische publicatie door Frans Mank met gegevens over onder andere de families Mank, Van den Heuvel, Schol, Brugman, Hoogebeen, Wiegers, Mattijsse, Walters en Sieben.


Screenshot van website

Stamboom David Mendes geboren voor 1760 - www.genealogieonline.nl/stamboom-david-mendes

Een genealogische publicatie door Marjan Mendes met gegevens over onder andere de families Mendes, Marijt, F?lke, Van Os, Leideritz, Klaassen, Van Eiken, Broekhuijsen en Vegersteen.


Screenshot van website

Stamboom De Maesschalck - Geers - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-maesschalck-geers

Een genealogische publicatie door Bart De Maesschalck met gegevens over onder andere de families De Beule, Geers, Van Acker, Vercauteren, De Maesschalck, De Graeve, Heirman, Van Kerckhove en Van Driessche.


Screenshot van website

Stamboom De Maeyer - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-maeyer

Een publicatie door Rudie De Maeyer met gegevens over oa. de families De Maeyer, Bolsens, Vergauwen, Van Bogaert, Meersman, Verheggen, De Jonghe, Van Britsom, Van Leugenhaege en De Kerf.


Screenshot van website

Stamboom De Man - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-man

Een publicatie door P. Linderman met gegevens over oa. de families Jacobs, De Bok, De Man, De Boer, Pereira, Siccama, Moll, Speer, Schapin en Baros.


Screenshot van website

Stamboom De Man - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-man

Een publicatie door Kees Izelaar met gegevens over oa. de families De Man, De Koning, De Heus, In 't Veld, Groeneveld, De Vlaming, Van Strijen, Ippel en Ippel.


Screenshot van website

Stamboom De Melker - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-melker

Een publicatie door P.J. de Melker met gegevens over oa. de families De Melker, Hommes, Hoekstra, Ellens, Von Buren, Nijdam, Ottenhoff, Ten Hagen.


Screenshot van website

Stamboom de Meulder - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-meulder

Een genealogische publicatie door Willem Saaij met gegevens over onder andere de families De Meulder, De Meulder (Mulder), Saaij, Adamie, Schuerweeghs, Carsi (Cani), Rommens, Peeters en Dirckx.


Screenshot van website

Stamboom de Moes - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-moes

Een genealogische publicatie door Martin de Moes met gegevens over onder andere de families De Moes, Klein, Langedijk, Van Beek, Mulder, De Vries, Schut, De Jong en Oosting.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws