stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » M

Websites 611 - 620 van 842:

www.genealogieonline.nl/stamboom-middag

Stamboom Middag

Gegevens over oa. de families De Kreij, Middag, Middagh, Van Renswoude, Middaugh, Van Renswou, Van Ewijk, Nederlof, Van der Veer en Van den Broek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-middelbosch

Stamboom Middelbosch

Een genealogische publicatie door Erik Middelbosch met gegevens over onder andere de families Tuinstra, Middelbosch, Schipper, Middelbos, Troost, D Velde, Gall, Ritskes en Postma.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-middelraad

Stamboom Middelraad

Een publicatie door A. Middelraad met gegevens over oa. de families Middelraad, Seinstra, Lindenburg, Osseman, Braarda, Riebeek, Munnik, Zeinstra, Van Langelaar en Oosterbroek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-middendorp

Stamboom Middendorp

Een publicatie door Simon Middendorp met gegevens over oa. de families Buma, Douma, Middendorp, Buma Douma, Buma Brugts, Walma Croles, Walma, Buma Walma, Buma Sytses en Jansen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-middendorp-groningen

Stamboom Middendorp Groningen

Een publicatie door Henk Middendorp met gegevens over oa. de families Middendorp, Bos, Otten, Lammerts, Huizenga, Scholte, Jansen, Zonder, Rouppé en Lammers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-mielekamp

Stamboom Mielekamp

Een publicatie door Evelien Mielekamp met gegevens over oa. de families Mielekamp, Milekamp, Dallmer, Bathelor, Miele(n)kamp, Ermers, Böhmer, Mielekan, Bongers en Mielenkamp.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-mienstra

Stamboom Mienstra

Een publicatie door Robert Mienstra met gegevens over oa. de families Mienstra, Peerenboom, Hoekstra, De Groot, De Jong, Heida, Von Bose, De Haan, Buurman en Westra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-mijderwijk-lammertse

Stamboom Mijderwijk-Lammertse

Een publicatie door Luus van de Kamp met gegevens over oa. de families Mijderwijk, Oskam, Oskamp, De Graaf, Zijl, Lammertse, Hartog, Poort, Van der Neut en Van Egdom.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-mijjer

Stamboom Mijjer

Een genealogische publicatie door Cor Blommers met gegevens over onder andere de families Mijjer, Paris, Van der Mersch, De Bel, Rijnders, Blaauw, Mackaij, Timmerman en Gunning.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-millecam

Stamboom Millecam

Een publicatie door Ton Millecam met gegevens over oa. de families Van Waesberghe, Verwoert, Van Alphen, Van Arkel, Viergever, Jansen, Van Druten, Janssen, Van Alfen en Arends.


Screenshot van website