stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » O

Websites 31 - 40 van 296:

www.genealogieonline.nl/genealogie-omlo

Genealogie Omlo(o)

Een publicatie door Hans Omlo met gegevens over oa. de families Omloo, Omlo, Omloij, Mols, Cuijpers, Delsing, Janssen, Geurts, Omloij (Omloy) en Graus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-onderwater

Genealogie Onderwater

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Onderwater, Stoop, Karsseboom, Everwijn, Pompe Van Meerdervoort, Faassen Nolthenius, De Roo, Soetens, De Court Onderwater en Berk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-onvlee

Genealogie Onvlee Fransbergen Rebel

Een publicatie door Monique Onvlee met gegevens over oa. de families Haselager, Haaselager, Laere, van, Rebel, Kielhorn, Haaslager, Fransbergen, Koster en Koster.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-oorburg

Genealogie Oorburg

Een publicatie door Dick Oorburg met gegevens over oa. de families Jans, Alberts, Dost, Hindriks, Jacobs, Oorburg, Van der Laan, Harmens, De Vries en Kort.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-oosterbos

Genealogie Oosterbos

Een genealogische publicatie door Marcel Oosterbos met gegevens over onder andere de families Van Dijk, Jans, Oosterbos, Witteveen, Apeldoorn, Pleijzier, Pool, Beens en Bosch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-opdam-obdam

Genealogie Opdam-Obdam

Een publicatie door V.A. Opdam-Stockmann met gegevens over oa. de families Opdam, Obdam, De Jong, Bergsma, Van der Peet, Van Leeuwen, Bakker, Van Dam, Groot en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-oprel

Genealogie Oprel

Een publicatie door Annemieke Oprel-Reijntjes met gegevens over oa. de families Oprel, Weijers, Van het Hof, De Jong, Van Pernis, Visser, Huijsman, Smit, Hoepel en Mol.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ordelman

Genealogie Ordelman

Een genealogische publicatie door C.R.A. Ordelman met gegevens over onder andere de families Ordelman, Kroon, Flinterman, Ordelmans, Linders, Muijselaar, Van Halteren, Mol en Meinikmann.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-osseweijer

Genealogie Osseweijer

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Osseweijer, Tiggelman, Van den Doel, Van Heeren, Munters, Kamerling, Van Vliet, Kaslander en Kaslander.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-otto

Genealogie Otto

Een genealogische publicatie door Pieter Otto met gegevens over onder andere de families Otto, Buttinger, Van den Berg, Jans, Paijmans, Van Weert, Guidon, Van Loo en Elama.


Screenshot van website