stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » O

Websites 31 - 40 van 290:

www.genealogieonline.nl/genealogie-opdam-obdam

Genealogie Opdam-Obdam

Een publicatie door V.A. Opdam-Stockmann met gegevens over oa. de families Opdam, Obdam, De Jong, Bergsma, Van der Peet, Van Leeuwen, Bakker, Van Dam, Groot en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-oprel

Genealogie Oprel

Een publicatie door Annemieke Oprel-Reijntjes met gegevens over oa. de families Oprel, Weijers, Van het Hof, De Jong, Van Pernis, Visser, Huijsman, Smit, Hoepel en Mol.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-ordelman

Genealogie Ordelman

Een genealogische publicatie door C.R.A. Ordelman met gegevens over onder andere de families Ordelman, Kroon, Flinterman, Ordelmans, Linders, Muijselaar, Van Halteren, Mol en Meinikmann.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-osseweijer

Genealogie Osseweijer

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Osseweijer, Tiggelman, Van den Doel, Van Heeren, Munters, Kamerling, Van Vliet, Kaslander en Kaslander.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-otto

Genealogie Otto

Een genealogische publicatie door Pieter Otto met gegevens over onder andere de families Otto, Buttinger, Van den Berg, Jans, Paijmans, Van Weert, Guidon, Van Loo en Elama.


Screenshot van website

home.kpn.nl/gozewijn22

Genealogie Oudijn familie

Genealogie familie Oudijn, Oudyn, vd Steen, Moret en Van Nes.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-oudt

Genealogie Oudt uit Medemblik

Een publicatie door Dik Jager met gegevens over de afstammelingen van Jan Everts en Jannetje Arjaans die omstreeks 1737 huwden. Een van hun kleinkinderen neemt circa 1811 de naam Oudt aan,


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-overbeek-van-es

Genealogie Overbeek - van Es

A genealogical publication by Cindy Overbeek with information about, among others, the families Van Es, Van de Koppel, Overbeek, Van Rijswijck, Rademaker, Goulooze, Van Wijk, Van der Linden and Bax.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-overdiep

Genealogie Overdiep

Een publicatie door Alexander Overdiep met gegevens over oa. de families Overdiep, De Vreese, Van Driesum, De Vries, Braunius, De Neve, Zijlstra, Van der Laan, Fonk en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-overes

Genealogie Overes

Een genealogische publicatie door Frans Overes met gegevens over onder andere de families Overes, Van Oers, Hijman, Verkleij, Van Campen, Van Muijden, Van Schaik, Straver en Klinkhamer.


Screenshot van website