stamboomgids

Familienamen » P

Websites 341 - 350 van 515:

Stamboom Petit - www.genealogieonline.nl/stamboom-petit

Een publicatie door A. Petit met gegevens over oa. de families Petit, Van Gelderen, Linden, Wal, Leusen, Fontaine, Schaap, Van Dongen, Exter en Van Ingen.


Screenshot van website

Stamboom Petri - www.genealogieonline.nl/stamboom-petri

Een publicatie door L. Petri met gegevens over oa. de families Petri, Jacquemyn, Leijs, Witvrouw, Cleiren, Nijs, Smets, Jacquemijn, Verkuijl en Simons.


Screenshot van website

Stamboom Pets en De Bock - www.genealogieonline.nl/stamboom-pets-en-de-bock

Een publicatie door Klaus Metelmann met gegevens over oa. de families Pets, Van Ranst, De Bock, Lenssens, Calbrecht, Van Kerpel, Mertens, De Gendt, Burssens en Van den Turre.


Screenshot van website

Stamboom Peul - www.genealogieonline.nl/stamboom-peul

Een publicatie door Pieter Peul met gegevens over oa. de families De Pooter, Peul, Van der Waal, Laros, Herweier, Benedendijk, Jasper, De Vries, Sneijer en Swets.


Screenshot van website

Stamboom Peytier - www.genealogieonline.nl/stamboom-peytier

Een publicatie door Elke Peytier met gegevens over oa. de families Peytier, Van Malderen, Miers, Rigaud, Roelandt, Marginet, De Smedt, Van Lysebetten, De Saint Amour en De Mulder.


Screenshot van website

Stamboom Pfeiffer - www.genealogieonline.nl/stamboom-pfeiffer

Een publicatie door C.Pfeiffer met gegevens over oa. de families Pfeiffer, Oldenburg, Remmerswaal, Carlier, Vetter, Van Zwieten, Alberts, Van der Klugt, Giesekamp en Hessing.


Screenshot van website

Stamboom Pfundt, Boltjes - www.genealogieonline.nl/stamboom-pfundt-boltjes

Een genealogische publicatie door Ton Pfundt met gegevens over onder andere de families Van der Molen, Boltjes, Bosma, Pfundt, Krens, Pas, De Vlieger, Meijster en De Haan.


Screenshot van website

Stamboom Phaff - www.genealogieonline.nl/stamboom-phaff

Een publicatie door A. Phaff met gegevens over oa. de families Phaff, Passier, Voogd, Den Hartog, Van de Velde, Moermond, Van der Schoot, Pfaff, Buijze en Van Geyten.


Screenshot van website

Stamboom Philippi - www.genealogieonline.nl/stamboom-philippi

Een publicatie door Annemarie Philippi-Gronloh met gegevens over oa. de families Balk, Bloemsma, Sippens, Philippi, De Jong, Brandsma, Boersma, Dupker, Lindenhovius en Dijkstra.


Screenshot van website

Stamboom Philippi - www.genealogieonline.nl/philippi-stamboom

Een publicatie door Audrey Groen-Philippi met gegevens over oa. de families Philippi, Otte, Doesburg, Goes, Wijk, van, Kentie, Kloters, Jansen en Jansen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws