stamboomgids

Familienamen » P

Websites 341 - 350 van 494:

Stamboom Pieplenbosch - www.genealogieonline.nl/stamboom-pieplenbosch

Een publicatie door Klaas Boerstra met gegevens over oa. de families Pieplenbosch, Hees, Gout, Westerkamp, Kiliaan, Wijnrox, Palencaoe, Lapré, De Lin en Turpijn.


Screenshot van website

Stamboom Pierens-Raeman - www.genealogieonline.nl/stamboom-pierens-raeman

Een publicatie door Gudrun Raeman met gegevens over oa. de families Raman, Raeman, Vande Sande, Vande Zande, De Wilde, Raijman, Mares, Vermeesch, De Smet en Bracke.


Screenshot van website

Stamboom Piessens - www.genealogieonline.nl/stamboom-piessens

Een publicatie door Wilma Bruin van Gurp met gegevens over oa. de families Piessens, Van Gurp, Van der Goten, Walschap, Koolen, Meeus, Van Nimmmen, De Smedt, Vermuijen en Van Tiggelen.


Screenshot van website

Stamboom Pieters - www.genealogieonline.nl/stamboom-pieters

Een publicatie door Roel Pieters met gegevens over oa. de families Pieters, Schekkerman, Dagen, De Jong, Pietersen, Heyes, Paauw, Blom, Heszels (Hessels) en Struiving.


Screenshot van website

Stamboom Pijnacker - www.genealogieonline.nl/stamboom-pijnacker

Een publicatie door Piet Pijnacker met gegevens over oa. de families Pijnacker, Lenten, Smit, Van Trotsenburg, Van Veen, Lunenborger, Van Rijn, Van Witteloostuijn, Scholten en Schonewille.


Screenshot van website

Stamboom Pijpe - den Besten - www.genealogieonline.nl/stamboom-pijpe-den-besten

Een publicatie door Jaap Pijpe met gegevens over oa. de families Bouwman, Pijpe, Meijer, Den Besten, Treur, Admiraal, Buisman, Hopmans, Bijma en Van der Wel.


Screenshot van website

Stamboom Pijpers - www.genealogieonline.nl/stamboom-pijpers

Een publicatie door Rick Pijpers met gegevens over oa. de families Pijpers, Noordijk, Van Oostveen, De Bruin , Wartena, Bernard, Dreumer, Van Moerkeren, Regelmortel en Maas.


Screenshot van website

Stamboom Pikker-van Klaveren - www.genealogieonline.nl/stamboom-pikker-van-klaveren

Een publicatie door Marjolijn Postma met gegevens over oa. de families Klaveren, van, Pikker, Claveren, van, Bakker, Sintvenant, Kleijnenberg, Kraa, Knikkenberg en Knikkenberg.


Screenshot van website

Stamboom Pil - www.genealogieonline.nl/stamboom-pil

Een genealogische publicatie door Reindert Pil met gegevens over onder andere de families Vanlerberghe, Hillewaere, Pil, Mahieu, Depoorter, Deraedt, Houtman, Debacker en Baele.


Screenshot van website

Stamboom Pille - www.genealogieonline.nl/stamboom-pille

Een publicatie door Hans Pille met gegevens over oa. de families Pille, Fickweiler, Binnekade, Nijenhuis, Keuvelaar, Van der Winden, Schuurman, De Weerd, De Ruiter en Veenendaal.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws