stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » P

Websites 331 - 340 van 495:

www.genealogieonline.nl/stamboom-petri

Stamboom Petri

Een publicatie door L. Petri met gegevens over oa. de families Petri, Jacquemyn, Leijs, Witvrouw, Cleiren, Nijs, Smets, Jacquemijn, Verkuijl en Simons.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-pets-en-de-bock

Stamboom Pets en De Bock

Een publicatie door Klaus Metelmann met gegevens over oa. de families Pets, Van Ranst, De Bock, Lenssens, Calbrecht, Van Kerpel, Mertens, De Gendt, Burssens en Van den Turre.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-peul

Stamboom Peul

Een publicatie door Pieter Peul met gegevens over oa. de families De Pooter, Peul, Van der Waal, Laros, Herweier, Benedendijk, Jasper, De Vries, Sneijer en Swets.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-peytier

Stamboom Peytier

Een publicatie door Elke Peytier met gegevens over oa. de families Peytier, Van Malderen, Miers, Rigaud, Roelandt, Marginet, De Smedt, Van Lysebetten, De Saint Amour en De Mulder.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-pfeiffer

Stamboom Pfeiffer

Een publicatie door C.Pfeiffer met gegevens over oa. de families Pfeiffer, Oldenburg, Remmerswaal, Carlier, Vetter, Van Zwieten, Alberts, Van der Klugt, Giesekamp en Hessing.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-pfundt-boltjes

Stamboom Pfundt, Boltjes

Een genealogische publicatie door Ton Pfundt met gegevens over onder andere de families Van der Molen, Boltjes, Bosma, Pfundt, Krens, Pas, De Vlieger, Meijster en De Haan.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-phaff

Stamboom Phaff

Een publicatie door A. Phaff met gegevens over oa. de families Phaff, Passier, Voogd, Den Hartog, Van de Velde, Moermond, Van der Schoot, Pfaff, Buijze en Van Geyten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-philippi

Stamboom Philippi

Een publicatie door Annemarie Philippi-Gronloh met gegevens over oa. de families Balk, Bloemsma, Sippens, Philippi, De Jong, Brandsma, Boersma, Dupker, Lindenhovius en Dijkstra.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/philippi-stamboom

Stamboom Philippi

Een publicatie door Audrey Groen-Philippi met gegevens over oa. de families Philippi, Otte, Doesburg, Goes, Wijk, van, Kentie, Kloters, Jansen en Jansen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-philips

Stamboom Philips

Een publicatie door Ria Philips met gegevens over oa. de families De Bie, Van Veenendaal, Van Gelder, Philips, Van den Akker, Van Dijk, Van der Wal, De Koning, Emmelot en De Jong.


Screenshot van website