stamboomgids

Familienamen » P

Websites 351 - 360 van 507:

Stamboom Piessens - www.genealogieonline.nl/stamboom-piessens

Een publicatie door Wilma Bruin van Gurp met gegevens over oa. de families Piessens, Van Gurp, Van der Goten, Walschap, Koolen, Meeus, Van Nimmmen, De Smedt, Vermuijen en Van Tiggelen.


Screenshot van website

Stamboom Pieters - www.genealogieonline.nl/stamboom-pieters

Een publicatie door Roel Pieters met gegevens over oa. de families Pieters, Schekkerman, Dagen, De Jong, Pietersen, Heyes, Paauw, Blom, Heszels (Hessels) en Struiving.


Screenshot van website

Stamboom Pijnacker - www.genealogieonline.nl/stamboom-pijnacker

Een publicatie door Piet Pijnacker met gegevens over oa. de families Pijnacker, Lenten, Smit, Van Trotsenburg, Van Veen, Lunenborger, Van Rijn, Van Witteloostuijn, Scholten en Schonewille.


Screenshot van website

Stamboom Pijpe - den Besten - www.genealogieonline.nl/stamboom-pijpe-den-besten

Een publicatie door Jaap Pijpe met gegevens over oa. de families Bouwman, Pijpe, Meijer, Den Besten, Treur, Admiraal, Buisman, Hopmans, Bijma en Van der Wel.


Screenshot van website

Stamboom Pijpers - www.genealogieonline.nl/stamboom-pijpers

Een publicatie door Rick Pijpers met gegevens over oa. de families Pijpers, Noordijk, Van Oostveen, De Bruin , Wartena, Bernard, Dreumer, Van Moerkeren, Regelmortel en Maas.


Screenshot van website

Stamboom Pikker-van Klaveren - www.genealogieonline.nl/stamboom-pikker-van-klaveren

Een publicatie door Marjolijn Postma met gegevens over oa. de families Klaveren, van, Pikker, Claveren, van, Bakker, Sintvenant, Kleijnenberg, Kraa, Knikkenberg en Knikkenberg.


Screenshot van website

Stamboom Pil - www.genealogieonline.nl/stamboom-pil

Een genealogische publicatie door Reindert Pil met gegevens over onder andere de families Vanlerberghe, Hillewaere, Pil, Mahieu, Depoorter, Deraedt, Houtman, Debacker en Baele.


Screenshot van website

Stamboom Pille - www.genealogieonline.nl/stamboom-pille

Een publicatie door Hans Pille met gegevens over oa. de families Pille, Fickweiler, Binnekade, Nijenhuis, Keuvelaar, Van der Winden, Schuurman, De Weerd, De Ruiter en Veenendaal.


Screenshot van website

Stamboom Pilon - www.genealogieonline.nl/stamboom-pilon

Een publicatie door David Dirk Pilon met gegevens over oa. de families Pilon, De Vries, Dijksterhuis, Houwing, Siegel, Bos, Pot, Bouwkamp, Blaak en Toussaints Des Courteaux.


Screenshot van website

Stamboom Pinke - www.peterse.org

Pincke, Pinke


Screenshot van websiteGenealogie nieuws