stamboomgids

Familienamen » R

Websites 311 - 320 van 612:

Stamboom De Rooij-Snelders - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-rooij-snelders

Een publicatie door Joep de Rooij met gegevens over oa. de families Snelders, De Rooij, Bol, De Roij, Somers, Dupon, Van Beurden, Rode Gerit, De Jong en Cuijpers.


Screenshot van website

Stamboom De Roos - www.genealogieonline.nl/de-roos-stamboom

Een genealogische publicatie door Lode de Roos met gegevens over onder andere de families Van Opstal, Schapendonk, De Roos, Klijnsma, Molenaar, Van der Werf, Klessens, Lems en Aben.


Screenshot van website

Stamboom de Roos - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-roos

Een genealogische publicatie door Avantti met gegevens over onder andere de families De Roos, Priem, Kraaij, Wigers, De Graaf, Schots, Baader, Loggers en Van Eijk.


Screenshot van website

Stamboom De Ruig - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruig

Een publicatie door F. Zieltjens met gegevens over oa. de families De Ruig, Van Koutrik, Reijn, Hornsveld, Van Nieuwkasteel, Sijberden, De Korte, Maassen, Wiegersma en Ket.


Screenshot van website

Stamboom De Ruijter - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruijter

Een publicatie door Aad de Ruijter met gegevens over oa. de families De Ruijter, Van den Heuvel, De Jager, In 't Hout, Van Woensel, Van Katwijk, Van Dijk, Olffers, Zellenrath en Kelch.


Screenshot van website

Stamboom De Ruijter - www.genealogieonline.nl/de-ruijter-stamboom

Een publicatie door Ton de Ruijter met gegevens over oa. de families De Ruijter, Ruijter De, De Ruiter, Bakkum, Roskam, Duijn, Zonneveld, Beentjes, Ruiter De en Groenland.


Screenshot van website

Stamboom De Ruiter - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruiter

Een publicatie door Maarten de Ruiter met gegevens over oa. de families De Ruiter, Wierda, Zonnenberg, Elbers, S]onnenberg, Hamer, Ibes, Zwijnenburg, Peters en Tijssen.


Screenshot van website

Stamboom De Ruiter - www.genealogieonline.nl/de-ruiter-stamboom

Een publicatie door B.H.J. de Ruiter met gegevens over oa. de families Wilhelmina Wolfs, Theo Schut, Jan Herman De Ruiter, Jan De Ruiter, Janna Hermina Eikelboom, Corrie Smetsers, , , en .


Screenshot van website

Stamboom De Ruiter - www.genealogieonline.nl/stamboom_de-ruiter

Een genealogische publicatie door Antoon de Ruiter met gegevens over onder andere de families Breunis, De Ruiter, Van Padua, Markerink, Kleinendorst (Kleijnendorst), Van Mossel, De Visser, Weijts en Smaal.


Screenshot van website

Stamboom De Ruiter en aanverwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruiter-en-aanverwanten

Een publicatie door Hans de Ruiter met gegevens over oa. de families Luijendijk, Asselman, Meerman, Zonneveld, De Nooijer, Cense, Van de Keer, De Jong, Van Vliet en Van der Spek.


Screenshot van website