stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 331 - 340 van 649:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-rooij

Stamboom De Rooij

Een genealogische publicatie door F.de Rooij met gegevens over onder andere de families De Rooij, Hartman, Van Est, Boos, Grootenboer, Pietjouw, Den Hollander, Maronier en Veermans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-rooij-snelders

Stamboom De Rooij-Snelders

Een publicatie door Joep de Rooij met gegevens over oa. de families Snelders, De Rooij, Bol, De Roij, Somers, Dupon, Van Beurden, Rode Gerit, De Jong en Cuijpers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-roos-stamboom

Stamboom De Roos

Een genealogische publicatie door Lode de Roos met gegevens over onder andere de families Van Opstal, Schapendonk, De Roos, Klijnsma, Molenaar, Van der Werf, Klessens, Lems en Aben.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-roos

Stamboom de Roos

Een genealogische publicatie door Avantti met gegevens over onder andere de families De Roos, Priem, Kraaij, Wigers, De Graaf, Schots, Baader, Loggers en Van Eijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruig

Stamboom De Ruig

Een publicatie door F. Zieltjens met gegevens over oa. de families De Ruig, Van Koutrik, Reijn, Hornsveld, Van Nieuwkasteel, Sijberden, De Korte, Maassen, Wiegersma en Ket.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruijter

Stamboom De Ruijter

Een publicatie door Aad de Ruijter met gegevens over oa. de families De Ruijter, Van den Heuvel, De Jager, In 't Hout, Van Woensel, Van Katwijk, Van Dijk, Olffers, Zellenrath en Kelch.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-ruijter-stamboom

Stamboom De Ruijter

Een publicatie door Ton de Ruijter met gegevens over oa. de families De Ruijter, Ruijter De, De Ruiter, Bakkum, Roskam, Duijn, Zonneveld, Beentjes, Ruiter De en Groenland.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruiter

Stamboom De Ruiter

Een publicatie door Maarten de Ruiter met gegevens over oa. de families De Ruiter, Wierda, Zonnenberg, Elbers, S]onnenberg, Hamer, Ibes, Zwijnenburg, Peters en Tijssen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/de-ruiter-stamboom

Stamboom De Ruiter

Een publicatie door B.H.J. de Ruiter met gegevens over oa. de families Wilhelmina Wolfs, Theo Schut, Jan Herman De Ruiter, Jan De Ruiter, Janna Hermina Eikelboom, Corrie Smetsers, , , en .


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_de-ruiter

Stamboom De Ruiter

Een genealogische publicatie door Antoon de Ruiter met gegevens over onder andere de families Breunis, De Ruiter, Van Padua, Markerink, Kleinendorst (Kleijnendorst), Van Mossel, De Visser, Weijts en Smaal.


Screenshot van website