stamboomgids

Familienamen » R

Websites 341 - 350 van 552:

Stamboom Reibestein - www.genealogieonline.nl/stamboom-reibestein

Een publicatie door Peter Reibestein met gegevens over oa. de families Reibestein, Vullers, Van Ettinger, Facq, Alsem, Lokkerbol, Bovenlander, De Jong, Rutgerman en Frenken.


Screenshot van website

Stamboom Reijgwart - www.genealogieonline.nl/stamboom-reijgwart

Een publicatie door Hans Reijgwart met gegevens over oa. de families Reijgwart, Reehoorn, Van Raamsdonk, Salomons, Roelevelt, Rijkewaard, Rijgwart, Piersma en Piersma.


Screenshot van website

Stamboom Reijnaerdts - Speth - www.genealogieonline.nl/stamboom-reijnaerdts-speth

Een publicatie door A.F. Reijnaerdts met gegevens over oa. de families Janssen, Bours, Schiffers, Claessens, Von Merode, Kerckhoffs, Van Kan, Van Roer, Klinckers en Von Nassau.


Screenshot van website

Stamboom Reijnart - www.genealogieonline.nl/stamboom-reijnart

Een publicatie door A. Reijnart met gegevens over oa. de families Vegers, Michielsen, Aerts, Reijnart, Gerritsen, Soethout, Van Gulik, Van Hooydonk, De Gouw en Van Poppelen.


Screenshot van website

Stamboom Reijnders - www.genealogieonline.nl/stamboom-reijnders

Een publicatie door Rien Reijnders met gegevens over oa. de families Van Moorsel, Van der Zanden, Reijnders, Obels, Bastiaensen, Loos, Maurer, Roefs, Van Alphen en Mutsaerts.


Screenshot van website

Stamboom Reijneveld - www.genealogieonline.nl/stamboom-reijneveld

Een publicatie door J. Reijneveld met gegevens over oa. de families Reijneveld, Govertss, Reijnevelt, Van Rhijn, Mansveld, Oudshoorn, Dompeling, Manten, Roest en Dam.


Screenshot van website

Stamboom Reijntjes - www.genealogieonline.nl/stamboom-reijntjes

Een publicatie door A. Oprel-Reijntjes met gegevens over oa. de families Reijntjes, Reintjes, Rijntjes, Rientjes, Reintjens, Reijntjens, Jansen, Reinties, Janssen en Peters.


Screenshot van website

Stamboom Reijs - www.genealogieonline.nl/stamboom-reijs

Een publicatie door Erick van der Veer met gegevens over oa. de families Reijs, Van der Veer, Van Wetering, Van Koot, Reijs (Reise), Reimerink, Van Veldhoven, Spitman, Banck en Cremer.


Screenshot van website

Stamboom Reinderman - www.genealogieonline.nl/stamboom-reinderman

Een genealogische publicatie door Dimitri Reinderman met gegevens over onder andere de families Reinderman, Pronk, Smit, Bruin, Van der Harst, Bakker, Van den Broek, De Bruijn en Been.


Screenshot van website

Stamboom Reinders Mulder - www.genealogieonline.nl/stamboom-reinders-mulder

Een genealogische publicatie door Rineke Reinders met gegevens over onder andere de families Van 't Ende, Karsten, Nijland, Sok, Mulder, Reinders, Peters, Hummel en Zwakenberg.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws