stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » R

Websites 341 - 350 van 649:

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruiter-en-aanverwanten

Stamboom De Ruiter en aanverwanten

Een publicatie door Hans de Ruiter met gegevens over oa. de families Luijendijk, Asselman, Meerman, Zonneveld, De Nooijer, Cense, Van de Keer, De Jong, Van Vliet en Van der Spek.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ryck-van-loock

Stamboom De Ryck - Van Loock

Een genealogische publicatie door Evi De Ryck met gegevens over onder andere de families VETS, TORFS, EYCKMANS, HOREMANS, BOSSAERTS, Van ROOSBROECK, VERSCHUEREN, De RYCK en GEERTS.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-douwe-remery

Stamboom Douwe Remery

Een publicatie door Pyt Dillingh met gegevens over oa. de families Remery, Ja, Rimke, Schipper, Vonk, Van der Zee, Fortuin, Van der Molen, Bok en Brouwer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-rodrigues-de-miranda

Stamboom en Genealogie Rodrigues de Miranda/de Miranda/Miranda

Een publicatie door M.H.Rodrigues de Miranda met gegevens over oa. de families Rodrigues De Miranda, De Miranda, Brandon Bravo, Abas, Miranda, Querido, Molxo, Lopez Cardozo, Senior Coronel en Spaans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-estella-rosa-van-ooijen

Stamboom Estella Rosa van Ooijen

Een genealogische publicatie door Estella Rosa met gegevens over onder andere de families Van Ooijen, Ligtenberg, Teepe, Botterman, Carlee, Meij, Conradi, Johnson en Vinson.


Screenshot van website

www.reitsma.uwstamboomonline.nl

stamboom Fam. Reitsma/Elzenga/de Boer/Doornbos/Holwerda

Stamboomgegevens over de Familie Reitsma/Elzenga en de Boer. Verder ook de Fam. Doornbos/Holwerda


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-reus

Stamboom familie De Reus

Een genealogische publicatie door Nico de Reus met gegevens over onder andere de families De Reus, Folmer, Brandsma, Lindhout, Den Exter, Van Ruitenburg, Van der Heijden, Van den Bovenkamp en Paulusse.


Screenshot van website

derollerstamboom.nl

Stamboom familie De Roller (internationaal)

Beschrijft de stamboom van de familie De Roller en beslaat de periode 1370-heden. De basis van de stamboom vormt het parenteel van Lambert de Roller zoals dat is beschreven in het familieregister De Roller. De gegevens zijn zo veel als mogelijk gecontroleerd en waar nodig aangevuld. In de stamboom zijn ruim 700 familienamen opgenomen en circa 5000 personen. De website was toegankelijk als derollerstamboom.16mb.com. Omdat de gratis hosting is gestopt is de site verplaatst en toegankelijk als derollerstamboom.nl. Wilt u eventuele links aanpassen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-ruiter

Stamboom familie De Ruiter

Een genealogische publicatie door Jan Jousma met gegevens over onder andere de families De Ruiter, Bruins, Ruiter, Schaapman, Van der Weerd, Visscher, Van Ommen, Uit de Bulten en Van Dijk.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-radix

Stamboom familie Radix

Een genealogische publicatie door hefra van Schajik met gegevens over onder andere de families Radix, Van der Veen, Van Schajik, Blok, Lok, Karsdorp, De Vries, Benz en Ven Weijlhuijzen.


Screenshot van website