stamboomgids

Familienamen » R

Websites 321 - 330 van 616:

Stamboom De Ruiter - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruiter

Een publicatie door Maarten de Ruiter met gegevens over oa. de families De Ruiter, Wierda, Zonnenberg, Elbers, S]onnenberg, Hamer, Ibes, Zwijnenburg, Peters en Tijssen.


Screenshot van website

Stamboom De Ruiter - www.genealogieonline.nl/de-ruiter-stamboom

Een publicatie door B.H.J. de Ruiter met gegevens over oa. de families Wilhelmina Wolfs, Theo Schut, Jan Herman De Ruiter, Jan De Ruiter, Janna Hermina Eikelboom, Corrie Smetsers, , , en .


Screenshot van website

Stamboom De Ruiter - www.genealogieonline.nl/stamboom_de-ruiter

Een genealogische publicatie door Antoon de Ruiter met gegevens over onder andere de families Breunis, De Ruiter, Van Padua, Markerink, Kleinendorst (Kleijnendorst), Van Mossel, De Visser, Weijts en Smaal.


Screenshot van website

Stamboom De Ruiter en aanverwanten - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ruiter-en-aanverwanten

Een publicatie door Hans de Ruiter met gegevens over oa. de families Luijendijk, Asselman, Meerman, Zonneveld, De Nooijer, Cense, Van de Keer, De Jong, Van Vliet en Van der Spek.


Screenshot van website

Stamboom De Ryck-Nieuweboer - www.genealogieonline.nl/stamboom-de-ryck-nieuweboer

Een publicatie door Betti De Ryck met gegevens over oa. de families De Ryck, Geldof, De Maeyer, Verheggen, Podevyn, Smet, De Lamper, Spekken, Nieuweboer en Keppens.


Screenshot van website

Stamboom Douwe Remery - www.genealogieonline.nl/stamboom-douwe-remery

Een publicatie door Pyt Dillingh met gegevens over oa. de families Remery, Ja, Rimke, Schipper, Vonk, Van der Zee, Fortuin, Van der Molen, Bok en Brouwer.


Screenshot van website

Stamboom en Genealogie Rodrigues de Miranda/de Miranda/Miranda - www.genealogieonline.nl/stamboom-rodrigues-de-miranda

Een publicatie door M.H.Rodrigues de Miranda met gegevens over oa. de families Rodrigues De Miranda, De Miranda, Brandon Bravo, Abas, Miranda, Querido, Molxo, Lopez Cardozo, Senior Coronel en Spaans.


Screenshot van website

stamboom Fam. Reitsma/Elzenga/de Boer/Doornbos/Holwerda - www.reitsma.uwstamboomonline.nl

Stamboomgegevens over de Familie Reitsma/Elzenga en de Boer. Verder ook de Fam. Doornbos/Holwerda


Screenshot van website

Stamboom familie De Roller (internationaal) - derollerstamboom.nl

Beschrijft de stamboom van de familie De Roller en beslaat de periode 1370-heden. De basis van de stamboom vormt het parenteel van Lambert de Roller zoals dat is beschreven in het familieregister De Roller. De gegevens zijn zo veel als mogelijk gecontroleerd en waar nodig aangevuld. In de stamboom zijn ruim 700 familienamen opgenomen en circa 5000 personen. De website was toegankelijk als derollerstamboom.16mb.com. Omdat de gratis hosting is gestopt is de site verplaatst en toegankelijk als derollerstamboom.nl. Wilt u eventuele links aanpassen.


Screenshot van website

Stamboom familie De Ruiter - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-de-ruiter

Een genealogische publicatie door Jan Jousma met gegevens over onder andere de families De Ruiter, Bruins, Ruiter, Schaapman, Van der Weerd, Visscher, Van Ommen, Uit de Bulten en Van Dijk.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws