stamboomgids

Familienamen » R

Websites 361 - 370 van 610:

Stamboom Ramaker-Moorrees - www.genealogieonline.nl/stamboom-ramaker-moorrees

Een publicatie door Jan Ramaker met gegevens over oa. de families Moorrees, Van Bemmel, Van Hall, Rengers Hora Siccama, Ramaker, Dibbits, Vos, Harmsen, Rengers Hora Siccama Van Farmsum en Edixhoven.


Screenshot van website

Stamboom Ramkema en Henrichs - www.genealogieonline.nl/stamboom-ramkema-en-henrichs

Een genealogische publicatie door Aad Ramkema met gegevens over onder andere de families Ramkema, Roos, Loenen, Henrichs, Van Ballegoy, De Jager, Aringsman, Koning en Lang.


Screenshot van website

Stamboom Ras - www.genealogieonline.nl/stamboom-ras

Een publicatie door Dick Ras met gegevens over oa. de families Ras, Zoethout, Harsma, Van Giesen, Vermijs, Zandstra, Nauta, Boogaart Van Den, Ulbes en Nolles.


Screenshot van website

Stamboom Rasch - www.genealogieonline.nl/stamboom-rasch

Een publicatie door Hans Rasch met gegevens over oa. de families Koelink, Rasch, De Leeuw, Koppen, Majoor, Plekkepoel, Rademaker, Koelinck, Mul en Boersen.


Screenshot van website

Stamboom Ratsma diverse families - www.genealogieonline.nl/stamboom-ratsma

Een publicatie door Ratsma met gegevens over oa. de families Van Holstein, Van Holsteijn, Ratsma, Roosenburg, Huijsing, Radsma, Van Holland, Verbakel, Van Leeuwen en Van Breugel.


Screenshot van website

Stamboom Rauhé - www.genealogieonline.nl/stamboom-rauhe

Een genealogische publicatie door Marc Rauhé met gegevens over onder andere de families Uijtdewilligen, Rauhé, Maglini, Van Veen, Van Hoewijk, De Jong, Gremmen, Buck en Blok.


Screenshot van website

Stamboom Ravelli-Van Opzeeland - www.genealogieonline.nl/stamboom-ravelli-van-opzeeland

Een genealogische publicatie door Ton Morssink met gegevens over onder andere de families Van Opzeeland, Ravelli, Stokman, Smit, Van Zeeland, Van der Veldt, De Vries, Angenent en Meijerink.


Screenshot van website

Stamboom Raven, Blaricum - www.genealogieonline.nl/stamboom-raven-blaricum

Een publicatie door Maria Vos-Blekemolen met gegevens over oa. de families Raven, Heerschop, Vos, Krijnen, Puijk, Rigter, De Jong, Bakker, Majoor en De Gooijer.


Screenshot van website

Stamboom Ravesloot - www.genealogieonline.nl/stamboom-ravesloot

Een genealogische publicatie door Richard Ravesloot met gegevens over onder andere de families Ravesloot, Van der Bij, Van Ginkel, Van Blotenburg, Oosterbaan, Lagerweij, Van de Haar, Van Overeem en Van Laar.


Screenshot van website

Stamboom Raweswaay en Van der Kroon - www.genealogieonline.nl/stamboom_raweswaay_en_van_der_kroon

Gegevens over oa. de families Van der Kroon, Pruckmüller, Van Ravenswaay, Van Lent, Van Ravenswaeij, Van Raweswaeij, Lovendaal, De Kroon, Van der Kreek en Reidonsz.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws