stamboomgids

Familienamen » S

Websites 791 - 800 van 1293:

Stamboom Schweitzer - www.genealogieonline.nl/stamboom-schweitzer

Een genealogische publicatie door Rogier Schweitzer met gegevens over onder andere de families Windmüller, Peeters, Schweitzer, Tillemans, Altmann, Cohn, Borchardt, Kip en Schocken.


Screenshot van website

Stamboom Schwillens Susteren - www.genealogieonline.nl/stamboom-schwillens-susteren

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Schwillens, Hellebrekers, Jessen, Van Sloun, Claessen, Palmen, Meuleners, Lijnen en Lijnen.


Screenshot van website

Stamboom Schäffer - www.genealogieonline.nl/stamboom-schaffer

Een publicatie door Tony Schaeffer met gegevens over oa. de families Hagebeuk, Schäffer, Onwezen, Van den Hengel, De Voer, Benneker.


Screenshot van website

Stamboom Sebel - www.genealogieonline.nl/stamboom-sebel

Een publicatie door Nicole Spaans met gegevens over oa. de families Sebel, Remmerswaal, Van Heijningen, Odrigo, Van der Kleij, Van der Lubbe, Heijstek, Houniet, Vieveen en Van der Holst.


Screenshot van website

Stamboom Seebregts - www.genealogieonline.nl/stamboom-seebregts

Een publicatie door Hans Seebregts met gegevens over oa. de families Sebreghs, Sebregts, Seebregts, Sebrechts, Zebregs, Van Vessem, Biemans, Kroeders, Van Oirschot en Van Gorcom.


Screenshot van website

Stamboom Seeder - www.genealogieonline.nl/stamboom-seeder

Een genealogische publicatie door Rene Seeder met gegevens over onder andere de families Seeder, Bungenaar, Verkruijsen, Zeeder, De Ruig, Beuker, De Wolff, Schuurink en Joosten.


Screenshot van website

Stamboom Seegers - www.genealogieonline.nl/stamboom-seegers

Een publicatie door Frans Seegers met gegevens over oa. de families Seegers, Van Ekeren, Van den Brink, Speijers, Van de Ridder, Van Scherpenzeel, Strijker, Te Hennepe, Van Sterkenburg en Kerkhof.


Screenshot van website

Stamboom Seekles, vd Burgt, vd Ende, Janssen en Kwartiestaat van Petra van de - www.genealogieonline.nl/stamboom-seekles

Een publicatie door P.J. van de Burgt met gegevens over oa. de families Van den Ende, Seekles, Van de Burgt, Van der Ende, Janssen, Van der Burgt, Van Leeuwen, Van der Meer, Van Dijk en Van de Burg.


Screenshot van website

Stamboom Seelemeijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-seelemeijer

Een publicatie door Robert Seelemeijer met gegevens over oa. de families Winter(S), Naber, De Jonge, De Vries, Bode, Van den Berg, Rook, Huisman, Edelenbos(Ch) en Jongman.


Screenshot van website

Stamboom Seelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-seelen

Een publicatie door Sophie Kuffer met gegevens over oa. de families Seelen, Kuffer, Paris, Lambelet, Janssen, Oswald en Monks.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws