stamboomgids

Familienamen » S

Websites 821 - 830 van 1338:

Stamboom Seebregts - www.genealogieonline.nl/stamboom-seebregts

Een publicatie door Hans Seebregts met gegevens over oa. de families Sebreghs, Sebregts, Seebregts, Sebrechts, Zebregs, Van Vessem, Biemans, Kroeders, Van Oirschot en Van Gorcom.


Screenshot van website

Stamboom Seeder - www.genealogieonline.nl/stamboom-seeder

Een genealogische publicatie door Rene Seeder met gegevens over onder andere de families Seeder, Bungenaar, Verkruijsen, Zeeder, De Ruig, Beuker, De Wolff, Schuurink en Joosten.


Screenshot van website

Stamboom Seegers - www.genealogieonline.nl/stamboom-seegers

Een publicatie door Frans Seegers met gegevens over oa. de families Seegers, Van Ekeren, Van den Brink, Speijers, Van de Ridder, Van Scherpenzeel, Strijker, Te Hennepe, Van Sterkenburg en Kerkhof.


Screenshot van website

Stamboom Seekles, vd Burgt, vd Ende, Janssen en Kwartiestaat van Petra van de - www.genealogieonline.nl/stamboom-seekles

Een publicatie door P.J. van de Burgt met gegevens over oa. de families Van den Ende, Seekles, Van de Burgt, Van der Ende, Janssen, Van der Burgt, Van Leeuwen, Van der Meer, Van Dijk en Van de Burg.


Screenshot van website

Stamboom Seelemeijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-seelemeijer

Een publicatie door Robert Seelemeijer met gegevens over oa. de families Winter(S), Naber, De Jonge, De Vries, Bode, Van den Berg, Rook, Huisman, Edelenbos(Ch) en Jongman.


Screenshot van website

Stamboom Seelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-seelen

Een publicatie door Sophie Kuffer met gegevens over oa. de families Seelen, Kuffer, Paris, Lambelet, Janssen, Oswald en Monks.


Screenshot van website

Stamboom Seesink - www.genealogieonline.nl/stamboom-seesink

Een publicatie door Gerrit Diepenbroek met gegevens over oa. de families Seesink, Hengeveld, Seesink (Zeesink), Smees, Lammers, Duenk, Veldboom, Gussinklo, Luimes en Nijland.


Screenshot van website

Stamboom Segers - www.genealogieonline.nl/stamboom-segers

Een publicatie door P. Segers met gegevens over oa. de families Segers, Caris, Zegers, Hendriks, Moors, De Zeger, Bukkems, Verberne, Van Horrik en Van Heugten.


Screenshot van website

Stamboom Segers Breda - www.genealogieonline.nl/stamboom-segers-breda

Een genealogische publicatie door Henk Muntjewerff met gegevens over onder andere de families Segers, Van Alphen, Elich, Witdoek, Van Gils, Maas, De Laat, Meijer en Teulings.


Screenshot van website

Stamboom Segier - www.genealogieonline.nl/stamboom-segier

Een publicatie door Frank Segier met gegevens over oa. de families Segier, Inghelbrecht, S├ęgier, Kesteloot, Marcus, Coudijser, Coudyser, Vandooren, Schaessens en Van Haecke.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws