stamboomgids

Familienamen » S

Websites 821 - 830 van 1325:

Stamboom Seeder - www.genealogieonline.nl/stamboom-seeder

Een genealogische publicatie door Rene Seeder met gegevens over onder andere de families Seeder, Bungenaar, Verkruijsen, Zeeder, De Ruig, Beuker, De Wolff, Schuurink en Joosten.


Screenshot van website

Stamboom Seegers - www.genealogieonline.nl/stamboom-seegers

Een publicatie door Frans Seegers met gegevens over oa. de families Seegers, Van Ekeren, Van den Brink, Speijers, Van de Ridder, Van Scherpenzeel, Strijker, Te Hennepe, Van Sterkenburg en Kerkhof.


Screenshot van website

Stamboom Seekles, vd Burgt, vd Ende, Janssen en Kwartiestaat van Petra van de - www.genealogieonline.nl/stamboom-seekles

Een publicatie door P.J. van de Burgt met gegevens over oa. de families Van den Ende, Seekles, Van de Burgt, Van der Ende, Janssen, Van der Burgt, Van Leeuwen, Van der Meer, Van Dijk en Van de Burg.


Screenshot van website

Stamboom Seelemeijer - www.genealogieonline.nl/stamboom-seelemeijer

Een publicatie door Robert Seelemeijer met gegevens over oa. de families Winter(S), Naber, De Jonge, De Vries, Bode, Van den Berg, Rook, Huisman, Edelenbos(Ch) en Jongman.


Screenshot van website

Stamboom Seelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-seelen

Een publicatie door Sophie Kuffer met gegevens over oa. de families Seelen, Kuffer, Paris, Lambelet, Janssen, Oswald en Monks.


Screenshot van website

Stamboom Seesink - www.genealogieonline.nl/stamboom-seesink

Een publicatie door Gerrit Diepenbroek met gegevens over oa. de families Seesink, Hengeveld, Seesink (Zeesink), Smees, Lammers, Duenk, Veldboom, Gussinklo, Luimes en Nijland.


Screenshot van website

Stamboom Segers - www.genealogieonline.nl/stamboom-segers

Een publicatie door P. Segers met gegevens over oa. de families Segers, Caris, Zegers, Hendriks, Moors, De Zeger, Bukkems, Verberne, Van Horrik en Van Heugten.


Screenshot van website

Stamboom Segier - www.genealogieonline.nl/stamboom-segier

Een publicatie door Frank Segier met gegevens over oa. de families Segier, Inghelbrecht, Ségier, Kesteloot, Marcus, Coudijser, Coudyser, Vandooren, Schaessens en Van Haecke.


Screenshot van website

Stamboom Seidenbecher-Dielen - www.genealogieonline.nl/stamboom-seidenbecher-dielen

Een publicatie door Dorothé Seidenbecher met gegevens over oa. de families Dumaij, Seidenbecher, Dielen, Salie, Buschgens, Wusten, Van den Muijsenberg, Reumer, Dielissen en Aelbers.


Screenshot van website

Stamboom Seijffer - www.genealogieonline.nl/stamboom-seijffer

Een publicatie door Henry van Niel met gegevens over oa. de families Seijffer, Schiferli, Stuijfzand, Geerling, Van Erven, De Bie, Drechsler, Bach, Van der Zalm en Felzer.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws