stamboomgids

Familienamen » S

Websites 821 - 830 van 1240:

Stamboom Slagter - www.genealogieonline.nl/stamboom-slagter

Een publicatie door M. Fokkens met gegevens over oa. de families Van Dam, Slagter, Kremer, Jans, Velting, Doornbos, Klaveringa, Noor, De Vries en Van der Laan.

Screenshot van website

Stamboom Slangen-Stikkelbroeck - www.genealogieonline.nl/stamboom-slangen-stikkelbroeck

Een publicatie door Ria Melskens met gegevens over oa. de families Slangen, Stikkelbroeck, Wijnen, Gordebeke, Tubée, Gurdebeke, Stikkelbroek, Bovens, Delsing en Canters.

Screenshot van website

Stamboom Slegers, Hansen, Geurts, Bamps - www.genealogieonline.nl/stamboom-slegers-hansen-geurts-bamps

Een publicatie door John Slegers met gegevens over oa. de families Slegers, Geurts, de Groote, de, Hansen, Scevenels, Bamps, Wijnen, Lieben en Lieben.

Screenshot van website

Stamboom Sleutelberg-Vettewinkel - www.genealogieonline.nl/stamboom-sleutelberg-vettewinkel

Een publicatie door P.H. Sleutelberg met gegevens over oa. de families Sleutelberg, Vettewinkel, Bakker, Meeles, Nieweg, Koensz, Kikkert, Rurhman, Bamberger en Duijnker.

Screenshot van website

Stamboom Slierendregt - www.genealogieonline.nl/stamboom-slierendregt

Een publicatie door H. Slierendregt met gegevens over oa. de families Slierendregt, Slierendrecht, Ris, Molenkamp, Molenkamp [ Meulencamp], Schuil, Van Loenen, De Haan, Van der Have en Moolenburgh.

Screenshot van website

Stamboom Slikboer - www.genealogieonline.nl/stamboom-slikboer

Een publicatie door Mario Slikboer met gegevens over oa. de families Van der Waal, Van der Linden, Andeweg, Groeneweg, Slikboer, Boender, Reedijk, Rosmolen, In T Velt en Bos.

Screenshot van website

Stamboom Slingerland - www.genealogieonline.nl/stamboom-slingerland

Een publicatie door P. Slingerland met gegevens over oa. de families Slingerland, Slingerlant, Catsburg, Van Leeuwen, Wiltenburgh, Otto, Haring, Van Vliet, Immerzeel en Van Maanen.

Screenshot van website

Stamboom Slingerland - Penning - www.genealogieonline.nl/stamboom-slingerland-penning

Een publicatie door T. Slingerland met gegevens over oa. de families Penning, Twigt, Vreeken, Hulshoff, De Geus, Jesse, Onderdelinden, Van Staveren, Domine en Buijs.

Screenshot van website

Stamboom Slob (Slobbe) - www.genealogieonline.nl/voorgeslacht-neeltje-slob

Een publicatie door J J van der Horst met gegevens over oa. de families Slob, Slobbe, Den Besten, Trapman, De Jong, Verheul, De Kuiper, De Stigter, Stek en Van der Horst.

Screenshot van website

Stamboom Slobbe - www.genealogieonline.nl/stamboom-slobbe

Gegevens over oa. de families Bouma, De Jong, Van der Veen, Van der Schaaf, Kleinhuis, De Vries, De Boer, Slobbe, Van der Meer en Visser.

Screenshot van websiteGenealogie nieuws