stamboomgids

Familienamen » S

Websites 851 - 860 van 1253:

Stamboom Sluijmers - www.genealogieonline.nl/stamboom-sluijmers

Een publicatie door Piet de Reus met gegevens over oa. de families Maria Sluijmers, Abraham Sluijmers, Gijsberdina Sluijmers, Johanna Sluijmers, Johanna Vos, Cornelia, Trijntje, Aagtje, Jenneke Sluijmers en Johannes Sluijmers.


Screenshot van website

Stamboom Sluijter - www.genealogieonline.nl/stamboom-sluijter

Een publicatie door R. Schuurmans met gegevens over oa. de families Sluijter, Molier, Degenaar, Smehuijzen, Schuurmans, De Koning, Van Paassen, De Graaf, Maas en Van der Kooij.


Screenshot van website

Stamboom Sluiter - www.genealogieonline.nl/stamboom-sluiter

Een publicatie door M. J. Sluiter met gegevens over oa. de families Sluiter, Van de Peppel, Richter, Kusters, Gerritsen, De Mooij, Van Maaren, Van der Snoek, Pijpenzeel en Blok.


Screenshot van website

Stamboom Sluiter - van Balsfoort - www.genealogieonline.nl/stamboom-sluiter-van-balsfoort

Een genealogische publicatie door Jan van Hoek met gegevens over onder andere de families Henskens, Adrianus, Balsvoort, van Johanna, Balsvoort, van Cornelis, Sluiter, Cornelis, Balsvoort, van Adriana, Balsvoort, van Maria, Vlijmen, van Maria, Sluiter, Johannes en Sluiter, Ferdinand.


Screenshot van website

Stamboom Slump - www.genealogieonline.nl/stamboom-slump

Een publicatie door P. Nijholt met gegevens over oa. de families Slump, De Jong, Postma, Oom, Heerschop, Bosma, De Vries, De Jonge, Knol en Melis.


Screenshot van website

Stamboom Smal - www.genealogieonline.nl/stamboom-smal

Een publicatie door Lia Kager-Smal met gegevens over oa. de families Smal, Van Diepen, Conijn, Konijn, Fokker, Bakker, Dekker, Smit, Boots en Van Ophem.


Screenshot van website

Stamboom Smedes - www.smedes.org

Stamboom van de friesche naam Smedes


Screenshot van website

Stamboom Smeding - www.genealogieonline.nl/stamboom-smeding

Een publicatie door Fokko Smeding met gegevens over oa. de families Smeding, Meintsma, Santes, Dam, Smid, Elgersma, Hecker, Ozinga, Meindertsma en Mellema.


Screenshot van website

Stamboom Smeehuijzen / Smehuijzen - www.genealogieonline.nl/stamboom-smeehuijzen

Een publicatie door Rob Smeehuijzen met gegevens over oa. de families Smeehuijzen, Smehuijzen, Smeehuijsen, Van Duin, Smeehuyzen, Smeehuijs, Van den Broek, De Grauw, Van Essel en Lockhorst.


Screenshot van website

Stamboom Smeets - www.genealogieonline.nl/stamboom-smeets

Een genealogische publicatie door Roelf Schrik met gegevens over onder andere de families Smeets, Haan, Schmetz, R?mkens (ook: Roemkens), Schmitz, Treuen, Hanssen, R?mkens (ook: Reumkens) en Jurgen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws