stamboomgids

Familienamen » S

Websites 881 - 890 van 1252:

Stamboom Smits - www.genealogieonline.nl/stamboom-smits

Een publicatie door Johan Smits met gegevens over oa. de families Smits, Spaans, Bakker, Kooij, Bottenheft, Straaten Van, Dolman, Gilst Van, Willem Kooij en Bruyn De.


Screenshot van website

Stamboom Smits - www.genealogieonline.nl/smits-stamboom

Een publicatie door Anneke Smits met gegevens over oa. de families Smits, Bouterse, Mebius, Rosingh, Ouweleen, Hoogland, Hietink, De Vries, Hoekstra en Jonker.


Screenshot van website

Stamboom Smits - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-smits

Een publicatie door Ton Smits met gegevens over oa. de families Smits, Den Wildenberg, Van Eijck, Verboven, Den Kamp, Mank, Verhoeven, Slaets, Van Helfteren en Van Lamoen.


Screenshot van website

Stamboom Smits Groningen - www.genealogieonline.nl/stamboom-smits-groningen

Een genealogische publicatie door J.J. Smits met gegevens over onder andere de families Richtes, Sierts, Fokkes en Geerts.


Screenshot van website

Stamboom Smits met oorspong in Aarle-Rixtel - www.genealogieonline.nl/stamboom-smits-aarle-rixtel

Een publicatie door Ton Smits met gegevens over oa. de families Smits, Franken, Haanraats, Verhoeven, De Gruijter, Reimersdal, Sijstermans, Mandigers, Klug en Dahmen.


Screenshot van website

Stamboom Smits van Oyen - www.genealogieonline.nl/stamboom-smits-van-oyen

Een publicatie door J.A.Q.M. Smits van Oyen met gegevens over oa. de families Smits, Gompertz, Holst, Majoor, Ledeboer, Van H.


Screenshot van website

Stamboom Smits, van Leeuwenkamp - www.genealogieonline.nl/stamboom-smits-van-leeuwenkamp

Een publicatie door Jos Smits met gegevens over oa. de families Van Leeuwenkamp, Smits, Van Barreveld, Everaerts, Van Drie, Leeuwenkamp, Van Putten, Dijkman, Janssen en Van der Heijden.


Screenshot van website

Stamboom Smulders - www.genealogieonline.nl/stamboom-smulders

Een publicatie door Sharon Smulders met gegevens over oa. de families Van Bussel, Smulders, Van Lokven, Van Doorn, Van Rijt, Werts, Walford, Van Rosmalen, Verhoeven en Waals.


Screenshot van website

Stamboom Smulders - www.genealogieonline.nl/smulders-stamboom

Een genealogische publicatie door Els Smulders-Bouma met gegevens over onder andere de families Smulders, Van Hal, Van Os, Van Eeuwijk, Bottema, Bouma, Senserol, Ras en Van den Dungen.


Screenshot van website

Stamboom Smulders-Gemert - www.genealogieonline.nl/stamboom-smulders-gemert

Een publicatie door Kees J.C.P.A. Goverde met gegevens over oa. de families Smulders, Verhoeven, Van Hoek, Van Deursen, Van den Elzen, Van den Elsen, Slaats, Boudewijns, Van Dooren en Van den Acker.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws