stamboomgids

Familienamen » S

Websites 881 - 890 van 1293:

Stamboom Smeehuijzen / Smehuijzen - www.genealogieonline.nl/stamboom-smeehuijzen

Een publicatie door Rob Smeehuijzen met gegevens over oa. de families Smeehuijzen, Smehuijzen, Smeehuijsen, Van Duin, Smeehuyzen, Smeehuijs, Van den Broek, De Grauw, Van Essel en Lockhorst.


Screenshot van website

Stamboom Smeelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-smeelen

Een genealogische publicatie door Bea v.d. Bogaart met gegevens over onder andere de families Van Pelt, Beeren, Van den Bogaart, Vos, Smeelen, De Lepper, Leenders, Van de Port en Van der Steen.


Screenshot van website

Stamboom Smeets - www.genealogieonline.nl/stamboom-smeets

Een genealogische publicatie door Roelf Schrik met gegevens over onder andere de families Smeets, Haan, Schmetz, R?mkens (ook: Roemkens), Schmitz, Treuen, Hanssen, R?mkens (ook: Reumkens) en Jurgen.


Screenshot van website

Stamboom Smeets Lücker Welters Charles - www.genealogieonline.nl/stamboom-smeets-welters

Een publicatie door Dimphy met gegevens over oa. de families Smeets, Welters, Charles, Lücker, Berbers, Konings, Ramakers, Delsing, Rensing en Beckers.


Screenshot van website

Stamboom Smeets Maasmechelen - www.genealogieonline.nl/stamboom-smeets-maasmechelen

Een genealogische publicatie door Marc Smeets met gegevens over onder andere de families Smeets, Albrechts, Spee, Hauben, Spede, Hermans, Smets, Van Cuyck en De Maroye.


Screenshot van website

Stamboom Smeijer - Smeier - www.genealogieonline.nl/stamboom-smeijer-smeier

Een publicatie door A.Wolters met gegevens over oa. de families Schmeyer, Smyers, Smeijer, Smyre, Smeier, Smalheer, Van Eck, Schank, Dietz en Decker.


Screenshot van website

Stamboom Smet - www.genealogieonline.nl/stamboom-smet

Een genealogische publicatie door Bernard Smet met gegevens over onder andere de families Dobbelaar, Smet, Hoefnagels, Pieters, Van Dijk, Van de Velde, De Witte, D'Hondt en Moenssens.


Screenshot van website

Stamboom Smet - Robeyns - www.genealogieonline.nl/stamboom-smet-robeyns

Een genealogische publicatie door Rony Smet met gegevens over onder andere de families Smet, Robeyns, Maes, Veulemans, Robyns, Smets, Buytaert, De Jonghe en Costermans.


Screenshot van website

Stamboom Smets - www.genealogieonline.nl/stamboom-smets

Een publicatie door Francis Kinnart met gegevens over oa. de families Smets, Vleminckx, Van Doren, Blockmans, Meys, Stie, De Cremer, Trappeniers, Van Espen en De Becker.


Screenshot van website

Stamboom Smets-VanVaernewyck - www.genealogieonline.nl/stamboom-smets-vanvaernewyck

Een publicatie door Jan Smets met gegevens over oa. de families Rochtus, Van Assche, Van de Ven, Smets, De Leger, Vivijs, Van de Velde, Beuckelaars, De Decker en Verbruggen.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws