stamboomgids

Familienamen » S

Websites 891 - 900 van 1293:

Stamboom Smetsers-Pennings - www.genealogieonline.nl/stamboom-smetsers-pennings

Een publicatie door Arie Smetsers met gegevens over oa. de families Smetsers, Manders, Sanders, Vermulst, Van den Boogaard, Van de Mosselaar, Van Berendonk, Van Asten, Van Roij en Verberne.


Screenshot van website

Stamboom Smid - www.genealogieonline.nl/stamboom-smid

Een genealogische publicatie door Raphael Smid met gegevens over onder andere de families Smid, Bruins, Neering, Jansen, Snijder, Bodt, Van Schoonhoven, Amenyah en Driessen.


Screenshot van website

Stamboom Smid en Woelders - www.genealogieonline.nl/stamboom-smid-en-woelders

Een publicatie door I.Smid met gegevens over oa. de families Smid, Woelders, Smit, Jans, Haijkes, Kruizinga, Kamphuis, Driesman, Haykes en Van 't Holt.


Screenshot van website

Stamboom Smit - www.genealogieonline.nl/familiestamboom-smit

Een publicatie door Willem Smit met gegevens over oa. de families Smit, Winkel, Van Pruissen, Van der Stelt, Falet, Van Leiden, Fresco, Van Amerongen, Van Delft en Sleddens Of Siedens.


Screenshot van website

Stamboom Smit - www.genealogieonline.nl/familie-smit-stamboom

Een publicatie door Michel Smit met gegevens over oa. de families Holzmann, Smit, Pruis, Beumer, Ox, Swart, Stompe, Melgers, Du Bois en Vietos.


Screenshot van website

Stamboom Smit - www.genealogieonline.nl/stamboom-smit

Een publicatie door Thea Smit met gegevens over oa. de families Smit, Smeets, Wijnands, Smit (Smeets), (vandenRaet), Oosten, Van Moorsel, Neudorfer, Van Bourgondi.


Screenshot van website

Stamboom Smit - Betting (buurtschap Wormen bij Apeldoorn en Lichtenvoorde, Achterhoek) - www.genealogieonline.nl/stamboom-smit-wormen

Een publicatie door Johan Smit met gegevens van families Smit, uit de buurtschap Wormen bij Apeldoorn. Betting uit Lichtenvoorde en Vaassen,
familie Pol en van Rossem.


Screenshot van website

Stamboom Smit - Van den Oever - www.genealogieonline.nl/stamboom-smit-van-den-oever

Een genealogische publicatie door Gertjo de Vries met gegevens over onder andere de families Kuus, Van Verseveld, Van Dijk, Smit, Van den Oever, Van Hattem, Van Asch, Mouthaan en Kwint.


Screenshot van website

Stamboom Smit en De Jonge - www.genealogieonline.nl/stamboom-smit-en-de-jonge

Een genealogische publicatie door Herman Smit met gegevens over onder andere de families De Jonge, Smit, Molenaar, Wensveen, Wijmans, Gardien, Van Willigen, Van Galen en Kopper.


Screenshot van website

Stamboom Smit Kikkert Stark - www.genealogieonline.nl/stamboom-smit-kikkert-stark

Een publicatie door Paul Smit met gegevens over oa. de families Kikkert, Kickert, Lansink, Van den Belt, Vermeulen, Boesjes, Smit, Dijksen, Pieters en Stark.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws