stamboomgids

Familienamen » W

Websites 631 - 640 van 766:

Stamboom Woudenberg - www.genealogieonline.nl/stamboom-woudenberg

Een publicatie door Henk van der Voorden met gegevens over oa. de families Woudenberg, Van Woudenberg, Schouten, De Kruijk, Straetemans, De Landmeter, Van der Zijden, Van den Hoek, Van der Voorden en Huizer.


Screenshot van website

Stamboom Woudenberg-Versluis - www.genealogieonline.nl/stamboom-woudenberg-versluis

Een publicatie door Jos Woudenberg met gegevens over oa. de families Van Ettinger, Bosgraaf, Van Woudenberg, Woudenberg, De Munter, De Koning, Versluis, Van Klei, Bakker en Kientz.


Screenshot van website

Stamboom Woudsma - www.genealogieonline.nl/stamboom-woudsma

Een genealogische publicatie door Jaap Woudsma met gegevens over onder andere de families De Raad, Velting, Woudsma, Raad, Nijboer, Rozema, De Ruiter, Smit en Nieboer.


Screenshot van website

Stamboom Wouters - www.genealogieonline.nl/stamboom-wouters

Een publicatie door R. Wouters met gegevens over oa. de families Wouters, Wouterse, De Visser, Van der Staal, Tissink, Geijsels, Adamse, Maljaars, Roelse en Jansen.


Screenshot van website

Stamboom Wouters - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-wouters

Een genealogische publicatie door Peter Wouters met gegevens over onder andere de families IJzermans, Wouters, Van Ginderen, Willekens, Van der Heijden, Van Dorst, Antonis, Heijnen en Kokx.


Screenshot van website

Stamboom Wouters (Turnhout/Antwerpen) - www.genealogieonline.nl/stamboom-wouters-turnhout-antwerpen

Een genealogische publicatie door Johan Wouters met gegevens over onder andere de families Hagelaars, Michels, De Beuker, Renders, Wouters, Van Mook, Bax, Peters en Nabbe.


Screenshot van website

Stamboom Wuite - www.genealogieonline.nl/stamboom-wuite

Een publicatie door R.G. Eggink met gegevens over oa. de families Wuite, White, Woyte, De Jong, Drost, Slange, Petter, Dam, De Jonge en Heite.


Screenshot van website

Stamboom Wulgaert - www.genealogieonline.nl/stamboom-wulgaert

Een publicatie door Jurgen Wulgaert met gegevens over oa. de families Wulgaert, Lippens, Welvaert, Van Hecke, Bruggeman, Van de Velde, Claeys, Van Hulse, Arens en Acke.


Screenshot van website

Stamboom Wyndaele - www.genealogieonline.nl/stamboom-wyndaele

A genealogical publication by Willy Wyndaele with information about, among others, the families Wyndaele, Vannerom, Wyndaele (Van Wijnendael), Moestermans, Tulkens, Wyndaele (Van Wijnendaele), Wyndaele (Wijnendael), Carlier and Van Vlodorp.


Screenshot van website

Stamboominformatie Wolbers - www.genealogieonline.nl/stamboominformatie-wolbers

Een genealogische publicatie door Harry Wolbers met gegevens over onder andere de families Kiers, Wolbers, Hidding, Smit, Nijenbanning, Kruimink, Jansen, Vleems en IJdens.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws