stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » A

Websites 181 - 190 van 366:

www.genealogieonline.nl/maas-aartsen

Maas Aartsen

Een genealogische publicatie door Tijs van den Brink met gegevens over onder andere de families Van Maanen, Van Ee, Van den Brink, Mastenbroek, Van de Kamp, Versteeg, Van den Berg, Van Beek en Blankenspoor.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/mark-apeldoorn-family-tree

Mark Apeldoorn Family Tree

A genealogical publication by Mark Apeldoorn with information about, among others, the families Apeldoorn, Lecky, Zandbergen, Mansfield, Dack, Leckie, Regelink, Devonshire and Kik.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/nageslacht-van-de-monnik-ludolf-van-affligem

Nageslacht van de monnik Ludolf van Affligem

Een publicatie door P. W. van Maaren met gegevens over oa. de families Van Maaren, Van Maare, Van Maren, Van Maeren, Van der Maern, Vrouw, Pieters, Van Leeuwen, De Jong en Man.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/nakomelingen-janna-arends

Nakomelingen Vrouwelijke Lijn Janna Arends (1768-1852)

Een publicatie door Albert Allema met gegevens over oa. de families Brand, Bouman, Marsman, De Haas, Loode, Smit, Van der Klip, Bosman en Bosman.


Screenshot van website

sites.google.com/view/aerntsma/home

Parenteel Aerntsma

Familie stammend uit zekere Heer Aerents die buiten de St. Catharina of Hoeksterpoort, tussen de Ee en de Stadsgracht, een hof bezat, die naar hem de Heer Arentstuin genoemd werd, en welke in 1580 verhuurd was aan Arent Wolters. De familie Van Aerntsma is via een voormoeder aan de familie Heinsius verbonden.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/parenteel-alleman

Parenteel Alleman

Een publicatie door Everlien Salawan Bessie - Liet met gegevens over oa. de families Alleman, De Vries, Allemann, Kools, Beens, Schuurbiers, Van Dis, Willekes, Bastiaanssen en Van Dorst.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/parenteel-henricus-adams

Parenteel Henricus Adams start 1695 in Leende

Een genealogische publicatie door Jan-Willem Selen met gegevens over onder andere de families Ceelen, Ceele, Thijssen, Verhindert, Kwanten, Theeuwen, Van Hugten, Josten & Theunissen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stambom-anjema

Stambom Anjema

Een publicatie door A.P. Anjema met gegevens over oa. de families Anjema, Dijkstra, Van Slooten, Fennema, Braaksma, De Vries, De Haan, Bakker, Wit en Olivier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-ronkes-agerbeek

Stamboom (Ronkes) Agerbeek

Een genealogische publicatie door Dorinde de Beer met gegevens over onder andere de families Agerbeek, Ronkes Agerbeek, Van Lingen, Harten, Benjamins, Van Polanen Petel, Hartsinck, Verhoog en Moojen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-a-van-ark

Stamboom A. van Ark

Een genealogische publicatie door Albert van Ark met gegevens over onder andere de families Van Zevenbergen, Van Middendorp, Van Ark, Van Beek, Van Butselaar, Arentsen, Hoopman, Van de Kamp en Kreunen.


Screenshot van website