stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » B

Websites 921 - 930 van 1737:

www.genealogieonline.nl/stamboom-berkenvelder

Stamboom Berkenvelder

Een publicatie door Pascal Wolters met gegevens over oa. de families Berkenvelder, Birkenfelder, Radstake, Welbers, Römer, Van Wezep, Hulshoff, Edel, Niehoff en Scholten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-berkhout

Stamboom Berkhout

Een publicatie door N. van der Brugge met gegevens over oa. de families Berkhout, Berghout, Berckhout, Hoogendam, Van der Kooij, Van Keulen, Blijdorp, Visser, Koevoet en Van Krimpen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/berkhout-stamboom

Stamboom Berkhout

Een publicatie door S. Berkhout met gegevens over oa. de families Van Arkel (Van Lede), Van den Berg, Berkhout, Van Heusden, Buitendijk, Daemen, Appeldoorn, Van der Waal, Van Ghiessen en Schouten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-berkman

Stamboom Berkman

Een publicatie door Adriana Berkman met gegevens over oa. de families Bezemer, Borgardijn, Van Dijkhuizen, Berkman, De Raadt, Gerritsen, Visser, Adriana, Van Dalen en Reneman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-berlinger

Stamboom Berlinger, De Jong, Janssen, Overbeek

Een publicatie door Christa Berlinger met gegevens over oa. de families Janssen, Nijman, De Jong, Overbeek, De Weijer, Wijdenes, Luimes, De Haas, Teeuwsen en Zwier.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-berneel-de-craecker

Stamboom Berneel-de Craecker

Een genealogische publicatie door Marleen Berneel met gegevens over onder andere de families De Craecker, Berneel, Clauwaert, Fiers, Pannier, De Raeve, Helderweirt, Staelens en Ysveld.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bernouw-jaarsveld

Stamboom Bernouw-Jaarsveld

Een genealogische publicatie door Joop Sanner met gegevens over onder andere de families Bernouw (Barnouw), Jaarsveld, Bernouw, Sanner, Wijnstekers, Vrijland, Winter, Van Malsen en Slegtenhorst.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-berrier

Stamboom Berrier

Een genealogische publicatie door Martin Berrier met gegevens over onder andere de families Berrier, Fieret, Bol, Noorlander, Bal, De Konink,, Adriani, Frishart en Schuts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bersma

Stamboom Bersma

Een genealogische publicatie door Tjeerd Bersma met gegevens over onder andere de families Bersma, Kroon, Stokman, Gorter, Van der Wal, Van Olst, Goes, Jaasma en Pen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-bert-van-den-brink

Stamboom Bert van den Brink

Een genealogische publicatie door Bert van den Brink met gegevens over onder andere de families Van den Brink, Stubbe, Keijzer, Jacobs, Ipenburg, Post, Hoekstra, Gierke en De Jong.


Screenshot van website