stamboomgids

Familienamen » B

Websites 931 - 940 van 1710:

Stamboom Beringer / Schmitz - www.genealogieonline.nl/stamboom-beringer-schmitz

Een genealogische publicatie door Anne Beringer met gegevens over onder andere de families Beringer, Janssen, Schmitz, Van der Velden, Van Pelt, Smulders, Jansen, Lap en Boers.


Screenshot van website

Stamboom Berkelaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-berkelaar

Een publicatie door Steef Berkelaar met gegevens over oa. de families Berkelaar, Berckelaer, Berckelaar, Leentfaar, Brinkers, Berckel, Van 't Hof, Van der Wilt, Van Grondelle en De Bruin.


Screenshot van website

Stamboom Berken van den Broek - www.genealogieonline.nl/stamboom-berken-van-den-broek

Een publicatie door Manfred Stasz met gegevens over oa. de families Van den Broek, Gooren, Litjens, Van Neerven, Van den Heuvel, Madou, Cloostermans, Van der Zande, Wolters en Custers.


Screenshot van website

Stamboom Berkenbosch - www.genealogieonline.nl/stamboom-berkenbosch

Een publicatie door T. Berkenbosch met gegevens over oa. de families Berkenbosch, Van der Voort, Lourens, Van Helden, Buitendorp, Renes, Baljon, Berkenbos, Schuitema en Uijttenbroek.


Screenshot van website

Stamboom Berkenveld (Nederland-Suriname) - www.genealogieonline.nl/stamboom-berkenveld

Een genealogische publicatie door K. Berkenveld met gegevens over onder andere de families Berkenveld, Ponjee, D'Hont, Van Veen, Van Lienden, De Kleyn, Van der Hilst, Jong Loy en Groenert.


Screenshot van website

Stamboom Berkenvelder - www.genealogieonline.nl/stamboom-berkenvelder

Een publicatie door Pascal Wolters met gegevens over oa. de families Berkenvelder, Birkenfelder, Radstake, Welbers, Römer, Van Wezep, Hulshoff, Edel, Niehoff en Scholten.


Screenshot van website

Stamboom Berkhout - www.genealogieonline.nl/stamboom-berkhout

Een publicatie door N. van der Brugge met gegevens over oa. de families Berkhout, Berghout, Berckhout, Hoogendam, Van der Kooij, Van Keulen, Blijdorp, Visser, Koevoet en Van Krimpen.


Screenshot van website

Stamboom Berkhout - www.genealogieonline.nl/berkhout-stamboom

Een publicatie door S. Berkhout met gegevens over oa. de families Van Arkel (Van Lede), Van den Berg, Berkhout, Van Heusden, Buitendijk, Daemen, Appeldoorn, Van der Waal, Van Ghiessen en Schouten.


Screenshot van website

Stamboom Berkman - www.genealogieonline.nl/stamboom-berkman

Een publicatie door Adriana Berkman met gegevens over oa. de families Bezemer, Borgardijn, Van Dijkhuizen, Berkman, De Raadt, Gerritsen, Visser, Adriana, Van Dalen en Reneman.


Screenshot van website

Stamboom Berlinger, De Jong, Janssen, Overbeek - www.genealogieonline.nl/stamboom-berlinger

Een publicatie door Christa Berlinger met gegevens over oa. de families Janssen, Nijman, De Jong, Overbeek, De Weijer, Wijdenes, Luimes, De Haas, Teeuwsen en Zwier.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws