stamboomgids

Familienamen » D

Websites 181 - 190 van 672:

Genealogie Drutena - www.genealogieonline.nl/genealogie-drutena

Een publicatie door G.J. van Druten met gegevens over oa. de families Van Druten, De Drueten, Van Drueten, Von Binsfeld, De Druten, Van Riemsdijk, Van Brakel, Van Roorda en Van Roorda.


Screenshot van website

Genealogie Dubbeldam - www.genealogieonline.nl/genealogie-dubbeldam

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Dubbeldam, Van der Wiel, Kooij, Naaktgeboren, Muijen, Visser, Van Leeuwen, Prins, Van Driel en Lenoir.


Screenshot van website

Genealogie Dubbelman - www.genealogieonline.nl/genealogie-dubbelman

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Dubbelman, Den Engelse, Vos, De Vries, De Visser, Weeland, Den Engelsen, Kanters, Vermeij en De Heer.


Screenshot van website

Genealogie Duijvelaar - www.genealogieonline.nl/genealogie-duijvelaar

Een publicatie door Jos duijvelaar met gegevens over oa. de families Duijvelaar, Duivelaar, Daniƫls, Vosters, Ardon, Bollijn, Wouters, Burgers, Michels en Van Gorp.


Screenshot van website

Genealogie Duivenkate (Hellendoorn, Twente) - www.genealogieonline.nl/genealogie-duivenkate

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over onder andere de families Duivenkate, Middelesch, Withage, Van Zandbergen, Hulsman, Ter Hulsen, Modderman, Sasbrink en Van Heun.


Screenshot van website

Genealogie Duplessis Kanne - www.genealogieonline.nl/genealogie-duplessis-kanne

Een publicatie door Jan Neelen met gegevens over oa. de families Duplessis, Colson, Du Plessis, Matthijssen, Dewalque, Gilson, Dolmans, Moors en Moors.


Screenshot van website

Genealogie Dura / Deking Dura - www.genealogieonline.nl/genealogie-dura

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Wapperom, Schram, Dura, Van Wijngaarden, Visser, Kalis, Waalboer, De Jong, Prins en Otto.


Screenshot van website

Genealogie Durieux en Bos - www.genealogieonline.nl/genealogie_durieux_bos

Gegevens over oa. de families Bos, Wildeboer, Durieux, Schaddelee, Van den Heuvel, Van 't Wout, Visser, Zwiers, Smits en Kruse


Screenshot van website

Genealogie Dusseljee - www.genealogieonline.nl/genealogie-dusseljee

Een publicatie door M. Dusseljee met gegevens over oa. de families Dusseljee, Saris, Van Dongen, Dussel, Dusselje, Schreuder, Hendrikx, Engelen, Bos en Zweegers.


Screenshot van website

Genealogie Dutscher - www.genealogieonline.nl/genealogie-dutscher

Een genealogische publicatie door W.J.H. Dutscher met gegevens over oa. de families De Heus, Veenstra, Van Veen, Bekx, Bergen Henegouwen, Hes, Jellema, De Graaf en De Graaf.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws