stamboomgids

Familienamen » D

Websites 201 - 210 van 656:

Genealogie Van Die - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-die

Een publicatie door Wim Nelis met gegevens over oa. de families Van Die, Van Dien, Van Dieyen, Lagendijk, Verveer, Zwaan, Van Diejen, Van der Linden, Kool en Boekestein.


Screenshot van website

Genealogie Van Diggelen - www.vandiggelen.nl/genealogie

Het gaat hier om de Schiedamse lijn komende uit Vlaanderen, België via Moordrecht van "Van Diggelen" met een vertakking naar de "Rijnstreek" waarbij de naam zonder "n" geschreven werd, hierbij zijn de dochters en hun eventuele partners weliswaar vermeld, maar zijn de nakomelingen van deze dochters niet verder onderzocht.


Screenshot van website

Genealogie Van Dijk - www.genealogieonline.nl/van-dijk-genealogie

Een publicatie door H.J. van Dijk met gegevens over oa. de families Van den Brink, Van Dijk, Van Winssen, Van Beek, Van de Brink, Hofman, Veldhuizen, Van Haren, Ahrens en Bosch.


Screenshot van website

Genealogie Van Dijk (Schiedam), Huiskens (Schiedam), Tönissen (Achterhoek), V - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijk

Een publicatie door Arthur van Dijk met gegevens over oa. de families Verbeet, Van Dijk, Huiskens, Voss, Brandenburg, Tönissen, Oosterveer, Harck, Tewen en Hartman.


Screenshot van website

Genealogie Van Dijk - Weesie - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijk-weesie

Een genealogische publicatie door E. F. van Dijk met gegevens over onder andere de families Van Dijk, Kost, De Haan, Wiegers, Kos, De Groot, Hoekstra, Kroes en Weesie.


Screenshot van website

Genealogie Van Dijken - www.vandijken.org

Genealogie van de Betuwse familie Van Dijken


Screenshot van website

Genealogie Van Dijken - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijken

Een publicatie door Addy van Dijken met gegevens over oa. de families Vermeer, Verwoert, Jansen, Spee, Quint, Elings, Van Ingen, Van Dijken, Hendriks en Van den Berg.


Screenshot van website

Genealogie Van Dijkhorst - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijkhorst

Een publicatie door Yvon Nijland met gegevens over oa. de families Van Dijkhorst, Bax, Van Twisk, Van Koerten, Schuur, Van Wolfswinkel, Van Ede, Josephs, Publiceren en Volkers.


Screenshot van website

Genealogie Van Dommelen - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dommelen

Een genealogische publicatie door Joop van Dommelen met gegevens over onder andere de families Slijkhuis, Van Dommelen, Nieuwenhuijs, Van Dommele, Bonte, Bonten, Visser, Faasse en Hage.


Screenshot van website

Genealogie Van Dooren - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dooren

Een publicatie door Nicole van Dooren met gegevens over oa. de families Jan Van De Dood, Ferdinandus Van De Dood, Jannetje Van De Dood, Marinus Huijsman, Maatje Van De Dood, Adriaan Van De Dood, Willem Damiaans, Cornelis Van De Dood, Helena Pieterse en Leuntje Johanna Huijsman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws