stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 221 - 230 van 746:

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijkhorst

Genealogie Van Dijkhorst

Een publicatie door Yvon Nijland met gegevens over oa. de families Van Dijkhorst, Bax, Van Twisk, Van Koerten, Schuur, Van Wolfswinkel, Van Ede, Josephs, Publiceren en Volkers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijnen

Genealogie Van Dijnen

Een genealogische publicatie door Roel van Dijnen met gegevens over onder andere de families Van Dijnen, Van Kessel, Van Goch, Classens, Van der Straaten en Derks.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dommelen

Genealogie Van Dommelen

Een genealogische publicatie door Joop van Dommelen met gegevens over onder andere de families Slijkhuis, Van Dommelen, Nieuwenhuijs, Van Dommele, Bonte, Bonten, Visser, Faasse en Hage.


Screenshot van website

genealogie.dongelmans.net

Genealogie van Dongelmans

Genealogie van de familienaam Dongelmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dooren

Genealogie Van Dooren

Een publicatie door Nicole van Dooren met gegevens over oa. de families Jan Van De Dood, Ferdinandus Van De Dood, Jannetje Van De Dood, Marinus Huijsman, Maatje Van De Dood, Adriaan Van De Dood, Willem Damiaans, Cornelis Van De Dood, Helena Pieterse en Leuntje Johanna Huijsman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-doormalen

Genealogie Van Doormalen

Een publicatie door Roel Ketelaars met gegevens over oa. de families Ketelaars, Van Doormalen, Schaepsmeerders, Ketelaers, Schaapsmeerders, Cornelissen, Koolen, Smeulders, Timmermans en Zwekars.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-doorn

Genealogie Van Doorn

Een genealogische publicatie door J.A.P. van Doorn met gegevens over onder andere de families Van Doorn, Wouters, Roijakkers, De Louwere, Eli?ns, Van Dooren, Van de Put, Smits en Van Doren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-doorn-uit-dordrecht

Genealogie Van Doorn uit Dordrecht

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Doorn, Van der Elst, Van der Put, Bettinger, De Bruin, Van Heeren, Smits, Kleton, Waleson en De Kluizenaar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-driel

Genealogie Van Driel

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Driel, Stoop, Onderwater, Pompe van Meerdervoort, Lotsij, Van Beveren, Hoeufft, Bouman, Pompe en Cranendonck.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-duijn

Genealogie Van Duijn

Een genealogische publicatie door T van Duijn met gegevens over onder andere de families Niet publiceren, Van der Veen, Veenstra, Boshart, Pool, Groeneveld, Vijverstra, Rinksma en Plantenga.


Screenshot van website