stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 221 - 230 van 736:

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-doormalen

Genealogie Van Doormalen

Een publicatie door Roel Ketelaars met gegevens over oa. de families Ketelaars, Van Doormalen, Schaepsmeerders, Ketelaers, Schaapsmeerders, Cornelissen, Koolen, Smeulders, Timmermans en Zwekars.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-doorn

Genealogie Van Doorn

Een genealogische publicatie door J.A.P. van Doorn met gegevens over onder andere de families Van Doorn, Wouters, Roijakkers, De Louwere, Eli?ns, Van Dooren, Van de Put, Smits en Van Doren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-doorn-uit-dordrecht

Genealogie Van Doorn uit Dordrecht

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Doorn, Van der Elst, Van der Put, Bettinger, De Bruin, Van Heeren, Smits, Kleton, Waleson en De Kluizenaar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-driel

Genealogie Van Driel

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Driel, Stoop, Onderwater, Pompe van Meerdervoort, Lotsij, Van Beveren, Hoeufft, Bouman, Pompe en Cranendonck.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-duijn

Genealogie Van Duijn

Een genealogische publicatie door T van Duijn met gegevens over onder andere de families Niet publiceren, Van der Veen, Veenstra, Boshart, Pool, Groeneveld, Vijverstra, Rinksma en Plantenga.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-duin

Genealogie Van Duijne

Een publicatie door R. van der Kerff met gegevens over oa. de families Van Duijne, Van der Kerff, Van Duine, Van Duin, Verdoes, Zwanenburg, Van Duinen, Van Duijnen, Van Dijk en Van Wouw.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-duijnhoven

Genealogie Van Duijnhoven

Een publicatie door F. Teunissen met gegevens over oa. de families Van Duijnhoven, Jacobs, Arntz, Verhoeven, Wolters, Peters, Effting, Van Uden, Jans en Hurkens.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dwingelen

Genealogie Van Dwingelen

Een publicatie door J. Mulder met gegevens over oa. de families Schuitema, Van Dwingelen, Wijchman, Van Huizen, Veenkamp, De Vries, Holkamp, Zanting, Jans en Meijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-dongelmans

Genealogie van het geslacht Dongelmans

Een genealogische publicatie door R. Dongelmans met gegevens over onder andere de families Priv?, Dongelmans, Van Vliet, Boersen, De Jong, De Groot, Van Velzen, Waalewijn en Van Leeuwen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-diepen

Genealogie van J. van Diepen

Een genealogische publicatie door Jonas van Diepen met gegevens over onder andere de families Tissink, Stierman, Pattenier, De Leeuw, Van Diepen, Gideonse, Nieuwendijk, Eekelschot en Streefland.


Screenshot van website