stamboomgids

Familienamen » D

Websites 211 - 220 van 684:

Genealogie Van Dijken - www.vandijken.org

Genealogie van de Betuwse familie Van Dijken


Screenshot van website

Genealogie Van Dijken - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijken

Een publicatie door Addy van Dijken met gegevens over oa. de families Vermeer, Verwoert, Jansen, Spee, Quint, Elings, Van Ingen, Van Dijken, Hendriks en Van den Berg.


Screenshot van website

Genealogie Van Dijkhorst - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijkhorst

Een publicatie door Yvon Nijland met gegevens over oa. de families Van Dijkhorst, Bax, Van Twisk, Van Koerten, Schuur, Van Wolfswinkel, Van Ede, Josephs, Publiceren en Volkers.


Screenshot van website

Genealogie Van Dommelen - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dommelen

Een genealogische publicatie door Joop van Dommelen met gegevens over onder andere de families Slijkhuis, Van Dommelen, Nieuwenhuijs, Van Dommele, Bonte, Bonten, Visser, Faasse en Hage.


Screenshot van website

Genealogie Van Dooren - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dooren

Een publicatie door Nicole van Dooren met gegevens over oa. de families Jan Van De Dood, Ferdinandus Van De Dood, Jannetje Van De Dood, Marinus Huijsman, Maatje Van De Dood, Adriaan Van De Dood, Willem Damiaans, Cornelis Van De Dood, Helena Pieterse en Leuntje Johanna Huijsman.


Screenshot van website

Genealogie Van Doormalen - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-doormalen

Een publicatie door Roel Ketelaars met gegevens over oa. de families Ketelaars, Van Doormalen, Schaepsmeerders, Ketelaers, Schaapsmeerders, Cornelissen, Koolen, Smeulders, Timmermans en Zwekars.


Screenshot van website

Genealogie Van Doorn - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-doorn

Een genealogische publicatie door J.A.P. van Doorn met gegevens over onder andere de families Van Doorn, Wouters, Roijakkers, De Louwere, Eli?ns, Van Dooren, Van de Put, Smits en Van Doren.


Screenshot van website

Genealogie Van Doorn uit Dordrecht - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-doorn-uit-dordrecht

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Doorn, Van der Elst, Van der Put, Bettinger, De Bruin, Van Heeren, Smits, Kleton, Waleson en De Kluizenaar.


Screenshot van website

Genealogie Van Driel - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-driel

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Van Driel, Stoop, Onderwater, Pompe van Meerdervoort, Lotsij, Van Beveren, Hoeufft, Bouman, Pompe en Cranendonck.


Screenshot van website

Genealogie Van Duijne - www.genealogieonline.nl/genealogie-van-duin

Een publicatie door R. van der Kerff met gegevens over oa. de families Van Duijne, Van der Kerff, Van Duine, Van Duin, Verdoes, Zwanenburg, Van Duinen, Van Duijnen, Van Dijk en Van Wouw.


Screenshot van website