stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 211 - 220 van 734:

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-dussen

Genealogie Van der Dussen

Een publicatie door Jelle van der Dussen met gegevens over oa. de families Van der Dussen, Van Boekel, Den Dekker, Van Woerkens, Leijdekker, Raats, Geerts, Verhallen, Van Lith en Van Kessel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-die

Genealogie Van Die

Een publicatie door Wim Nelis met gegevens over oa. de families Van Die, Van Dien, Van Dieyen, Lagendijk, Verveer, Zwaan, Van Diejen, Van der Linden, Kool en Boekestein.


Screenshot van website

www.vandiggelen.nl/genealogie

Genealogie Van Diggelen

Het gaat hier om de Schiedamse lijn komende uit Vlaanderen, België via Moordrecht van "Van Diggelen" met een vertakking naar de "Rijnstreek" waarbij de naam zonder "n" geschreven werd, hierbij zijn de dochters en hun eventuele partners weliswaar vermeld, maar zijn de nakomelingen van deze dochters niet verder onderzocht.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijk

Genealogie Van Dijk (Schiedam), Huiskens (Schiedam), Tönissen (Achterhoek), V

Een publicatie door Arthur van Dijk met gegevens over oa. de families Verbeet, Van Dijk, Huiskens, Voss, Brandenburg, Tönissen, Oosterveer, Harck, Tewen en Hartman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijken

Genealogie Van Dijken

Een publicatie door Addy van Dijken met gegevens over oa. de families Vermeer, Verwoert, Jansen, Spee, Quint, Elings, Van Ingen, Van Dijken, Hendriks en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijkhorst

Genealogie Van Dijkhorst

Een publicatie door Yvon Nijland met gegevens over oa. de families Van Dijkhorst, Bax, Van Twisk, Van Koerten, Schuur, Van Wolfswinkel, Van Ede, Josephs, Publiceren en Volkers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijnen

Genealogie Van Dijnen

Een genealogische publicatie door Roel van Dijnen met gegevens over onder andere de families Van Dijnen, Van Kessel, Van Goch, Classens, Van der Straaten en Derks.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dommelen

Genealogie Van Dommelen

Een genealogische publicatie door Joop van Dommelen met gegevens over onder andere de families Slijkhuis, Van Dommelen, Nieuwenhuijs, Van Dommele, Bonte, Bonten, Visser, Faasse en Hage.


Screenshot van website

genealogie.dongelmans.net

Genealogie van Dongelmans

Genealogie van de familienaam Dongelmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dooren

Genealogie Van Dooren

Een publicatie door Nicole van Dooren met gegevens over oa. de families Jan Van De Dood, Ferdinandus Van De Dood, Jannetje Van De Dood, Marinus Huijsman, Maatje Van De Dood, Adriaan Van De Dood, Willem Damiaans, Cornelis Van De Dood, Helena Pieterse en Leuntje Johanna Huijsman.


Screenshot van website