stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 211 - 220 van 742:

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-doef

Genealogie Van der Doef

Een genealogische publicatie door Jan de Brabander met gegevens over onder andere de families Van der Doef, Van der Doeff, Van Leeuwen, De Brabander, Van Weelde, Van den Berg, De Bruijn, Baars en Van der Voort.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-does-roumen-van-helden

Genealogie van der Does Roumen van Helden

Een genealogische publicatie door Viviënne Crutzen met gegevens over onder andere de families Van Helden, Roumen, Van der Does, Smeets, Van Kooten, Pennartz, Spiertz, Allertz en Merckelbagh.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-drift

Genealogie Van der Drift

Een publicatie door Jonne van der Drift met gegevens over oa. de families Van den Eerenbeemt, Van der Drift, Van Rooij, De Hosson, Jansen, Hackmann, Struck, Van der Zanden, Hermans en Van Doornik.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-der-dussen

Genealogie Van der Dussen

Een publicatie door Jelle van der Dussen met gegevens over oa. de families Van der Dussen, Van Boekel, Den Dekker, Van Woerkens, Leijdekker, Raats, Geerts, Verhallen, Van Lith en Van Kessel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-die

Genealogie Van Die

Een publicatie door Wim Nelis met gegevens over oa. de families Van Die, Van Dien, Van Dieyen, Lagendijk, Verveer, Zwaan, Van Diejen, Van der Linden, Kool en Boekestein.


Screenshot van website

www.vandiggelen.nl/genealogie

Genealogie Van Diggelen

Het gaat hier om de Schiedamse lijn komende uit Vlaanderen, België via Moordrecht van "Van Diggelen" met een vertakking naar de "Rijnstreek" waarbij de naam zonder "n" geschreven werd, hierbij zijn de dochters en hun eventuele partners weliswaar vermeld, maar zijn de nakomelingen van deze dochters niet verder onderzocht.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijk

Genealogie Van Dijk (Schiedam), Huiskens (Schiedam), Tönissen (Achterhoek), V

Een publicatie door Arthur van Dijk met gegevens over oa. de families Verbeet, Van Dijk, Huiskens, Voss, Brandenburg, Tönissen, Oosterveer, Harck, Tewen en Hartman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijken

Genealogie Van Dijken

Een publicatie door Addy van Dijken met gegevens over oa. de families Vermeer, Verwoert, Jansen, Spee, Quint, Elings, Van Ingen, Van Dijken, Hendriks en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijkhorst

Genealogie Van Dijkhorst

Een publicatie door Yvon Nijland met gegevens over oa. de families Van Dijkhorst, Bax, Van Twisk, Van Koerten, Schuur, Van Wolfswinkel, Van Ede, Josephs, Publiceren en Volkers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/genealogie-van-dijnen

Genealogie Van Dijnen

Een genealogische publicatie door Roel van Dijnen met gegevens over onder andere de families Van Dijnen, Van Kessel, Van Goch, Classens, Van der Straaten en Derks.


Screenshot van website