stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 461 - 470 van 739:

www.genealogieonline.nl/stamboom-disco

Stamboom Disco

Een genealogische publicatie door Paul Disco met gegevens over onder andere de families Disco, Obels, De Disco, Koot, Servatius, Van Elsackers, Gastelaers, Coenen, Jonkheer van Zegewerp en Groffen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-disseldorp

Stamboom Disseldorp

Een publicatie door Annelies Disseldorp met gegevens over oa. de families Disseldorp, Mesman, Brouwer, Kordes, Van den Berg, Luiting, Andriessen, Bezuijen, Dusseldorp en Van der Hulst.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-drenth

Stamboom Diverse

Een genealogische publicatie door Eva Drenth met gegevens over onder andere de families Verhoef, Netten, Van Wanrooij, De Graaf, Van den Berg, Van Dijk, Verstappen, Van der Ven en De Bruin.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-diwisch

Stamboom Diwisch

Een genealogische publicatie door Albert Diwisch met gegevens over onder andere de families Van BEKKUM, PEEREBOOM, DIWISCH, POSTEMA, Van WIJK, DEBIE, PLÖNES, VERHOEVEN en SMITH.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dobbelstein

STamboom Dobbelstein

Een publicatie door Emile Dobbelstein met gegevens over oa. de families Dobbelstein, Bessems, Delvaux, Plompe, Bendermacher, Willems, De Warrimont, Schrijver, Maria Bessems en Joannes Bessems.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dobbelstein-gieskes

Stamboom Dobbelstein-Gieskes

Een publicatie door Dobbelstein - Gieskes met gegevens over oa. de families Delsing, Gieskes, Smeets, Van Deursen, Bastings, Sterken, Van Spanje, Van Beringen, Manders en Van Rooij.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dobben

Stamboom Dobben

Een genealogische publicatie door Cor Blommers met gegevens over onder andere de families Lutgens, Schaefer, Scheffer, Dobbe, Schuman, Willemsen, Burhenne, Verstappen en Snijders.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dockx

Stamboom Dockx

Een genealogische publicatie door Danny Dockx met gegevens over onder andere de families DOCKX, Claessens, KARREMANS, Van AGTMAEL, DOX, JASPERS, Sanders, RENS en Van Straeten.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-docter

Stamboom Docter

Een genealogische publicatie door Hans Docter met gegevens over onder andere de families Docter, Van Veen, Dokter, Flohil, Keemink, Delwel, Van Lindt, Hartman en Ter Wee.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-doddema

Stamboom Doddema

Een publicatie door Aaldert Doddema met gegevens over oa. de families Doddema, Bos, Hoving, Jans, Hindriks, Dodde, Wester, Russner, Harms en Bakker.


Screenshot van website