stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » D

Websites 471 - 480 van 735:

www.genealogieonline.nl/stamboom-doeschot

Stamboom Doeschot

Een genealogische publicatie door Reinoud Doeschot met gegevens over onder andere de families Doeschot, Duijschot, Doeschate, Duijsschat, Doesschot, Duescotte, Boettcher, Doesschate en Kroese.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_doeyenburg_en_grammaye

Stamboom Doeyenburg en Grammaye

Gegevens over oa. de families Van Blanckeroort, Van Grammey, Della Faille, Van der Nath, Van Doeyenburg, De Succa, De Cocquel, De la Faille, Van Duyvelant en Pruckmüller.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dohmen

Stamboom Dohmen

Een publicatie door Bianca Dohmen met gegevens over oa. de families Pik, Munnik, Heekelaar, Van de Velde, Molenaar, Kruijshoop, Bak, De Vries, Velthuis en Van den Belt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dol

Stamboom Dol

Een publicatie door Gordon van den Broek met gegevens over oa. de families Bakker, Dol, Poland, Spruit, Van 't Hoff, Van Diepen, Sijm, Laan, Braakman en Hoffer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-doldersum-schonewille

Stamboom Doldersum Schonewille in Drenthe

Een publicatie door John Prins met gegevens over oa. de families Smit, De Jonge, Dekker, Schonewille, Oosting, Bakker, Arends, Koster, Moes en Van der Weide.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dolman

Stamboom Dolman

Een publicatie door Wilmar Dolman met gegevens over oa. de families Dolman, De Ronde, De Ronden, Beuk, Cramer, IJerman (Ierman), Scheen, Dolleman, Otten en Waalewijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dolman-boumeester

Stamboom Dolman-Boumeester

Een publicatie door J.E. Prins met gegevens over oa. de families Dolman, Van Zuidam, Boumeester, Dolleman, De Ru, Lamme, Van Ewijk, Norbart, Bos en Van Slochteren.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-dolphijn

Stamboom Dolphijn

Een genealogische publicatie door Jan dolphijn met gegevens over onder andere de families Dolphijn, Lanckhorst, Greuters, Vreman, Aggelen Van, Ringelenberg, Heijden van Der, Kok en Khoenkhoen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-domerchie

Stamboom Domerchie

Een genealogische publicatie door E Domerchie met gegevens over onder andere de families Domerghi Domerchie, Christina Cornelia Vreeburg, Johannes Domerchie, Jacoba BLOMMENDAAL, Dirk van de Wetering, Johannes Arnoldus (De Mersie) Demersie, Henk van den Belt, Dirk Domerchie en Johannes (Jan) Domerchie.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-donckers-meeuwsen

Stamboom Donckers-Meeuwsen in Oosterhout

Een genealogische publicatie door G.M. Zuur met gegevens over onder andere de families Donkers en Donckers in Oosterhout NB


Screenshot van website