stamboomgids

Familienamen » K

Websites 151 - 160 van 1069:

Genealogie Kooten - www.genealogieonline.nl/genealogie-kooten

Een genealogische publicatie door Gé Koot met gegevens over onder andere de families Jongerius, Koot, Soesbergen, De Groot, Van Beusekom, Verheul, Van Zijl, Van der Steen en Pot.


Screenshot van website

Genealogie Koppejan - www.genealogieonline.nl/genealogie-koppejan

Een genealogische publicatie door Rogier Koppejan met gegevens over onder andere de families Koppejan, Van Zandwijk, Dingemanse, Vos, Meijers, Van Wijnen, Schleper, Janse en Van Rooijen.


Screenshot van website

Genealogie Korevaar(t) - www.genealogieonline.nl/genealogie-korevaar

Een publicatie door J. van der Veld.


Screenshot van website

Genealogie Kortooms - www.genealogieonline.nl/genealogie-kortooms

Een genealogische publicatie door A. Centen met gegevens over onder andere de families Kortooms, Cortooms, Van de Mortel, Van Baakel, Van der Wal(LEN), Dircks, Thomas, Van Laanen en Van Deursen.


Screenshot van website

Genealogie Koster - www.josca.nl

Genealogie en parenteel van de familie Koster, (noord) Friesland en Noord Holland. Voorn. de plaatsen St. Annaparochie, Harlingen, Dokkum, Franeker, Leeuwarden, Amsterdam, Haarlem. Kwartierstaat Bakker (NH). (deels Gen. van der Mey, Menaldumadeel)


Screenshot van website

Genealogie Koster en Pluim - www.genealogieonline.nl/genealogie-koster-pluim

Een publicatie door Geertje H.J. Koster-Pluim met gegevens over oa. de families Pluim, Van Lohuizen, Pluim (Pluym), Eikelboom, Den Hartog, Buddingh, Pluijm, Pronk, Van Wierst en Hogeboom.


Screenshot van website

Genealogie Koster-Rodenhuis - www.genealogieonline.nl/genealogie-koster-rodenhuis

Een publicatie door Marianne Koster met gegevens over oa. de families Rodenhuis, Koster, De Vries, Hoiting, Van der Veer, Troost, Van Beusekom, Kemp, Schellevis en Van der Woude.


Screenshot van website

Genealogie Kotterink (Twente) - www.genealogieonline.nl/genealogie-kotterink-twente

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over oa. de families Kotterink, De Jong, Korterink, Bakker, Klok, De Leeuw, Van de Ploeg, Vermeer en Vermeer.


Screenshot van website

Genealogie Kouwenhoven - www.genealogieonline.nl/genealogie-kouwenhoven

Een publicatie door Henk Verbeek met gegevens over oa. de families Kouwenhoven, Verbeek, Van Rijn, Van Leeuwen, De Brouwer, Haagen, Zuijthoeck, Overgaag, Van Kampen en Van Ruijven.


Screenshot van website

Genealogie Kraaijkamp en Langereis - www.genealogieonline.nl/genealogie-kraaijkamp-en-langereis

Een publicatie door Arnold Langereis met gegevens over oa. de families Langereis, Kraaijkamp, Bakker, Smit, Kraaikamp, De Vries, Van Dijk, Jansen, Kreijkamp en De Boer.


Screenshot van website