stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 621 - 630 van 1096:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoff-de-jong

Stamboom Kerkhoff - De Jong

Een publicatie door Marnix Kerkhoff met gegevens over oa. de families De Jong, Heijnen, Smeets, Van der Wal, Velraeds, Rook, Raets, Kerkhoff, Debets en Slob.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoffs

Stamboom Kerkhoffs

Een publicatie door Math Kerkhoffs met gegevens over oa. de families Kerkhoffs, Kerckhoffs, Kerckhofs, Janssen, Karckhauff, Keulen, Wehrens, Kerckhof en Kerckhof.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoven-graauwmans

Stamboom Kerkhoven - Graauwmans

Een publicatie door Jos Kerkhoven met gegevens over oa. de families De Bruijn, Van Kerckhoven, Van Hooijdonk, De Bie, De Kort, Bindels, Van Zomeren, Bogmans, Van Kerkhoven en Graauwmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkvliet

Stamboom Kerkvliet

Een genealogische publicatie door N. Kerkvliet met gegevens over onder andere de families Kerkvliet, Bakker, Koornstra, Van der Kraan, De Groot, Polderman, Hartwijk, Van Santwijck en Koller.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerremans

Stamboom Kerremans

Een publicatie door Ad Kerremans met gegevens over oa. de families Kerremans, Kersemans, Karremans, Kermans, Oomen, Kersmans, Kerssemans, Van Gils, Van Oosterhout en Van den Elshout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kersbergen

Stamboom Kersbergen

Een publicatie door Jantine Kersbergen van Zurk met gegevens over oa. de families Kersbergen, Derks, Lankamp, Berends, Wingers, Gerritsen, Cabalt, Arts, Janssen en Boekhout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerssemakers

Stamboom Kerssemakers

Een genealogische publicatie door Hans Luijk met gegevens over onder andere de families Kerssemakers, Broekman, Wesenbeek, Roest, Hoogstraten, Karssemakers, Venhorst, Verhagen en Van de Ven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerssemeijer

Stamboom Kerssemeijer, Kruithof, Zandstra, Rook, Kronenberg, Bregonje

Een genealogische publicatie door Andre Kerssemeijer met gegevens over onder andere de families Kruithof, Kruidhof, Kerssemeijer, Zandstra, Rook, Rijntalder, Hoogerwerf, Kronenberg en Smit.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kersten

Stamboom Kersten

Een publicatie door H. Kersten met gegevens over oa. de families Stempher, Wijnhoud, Bruinewoud, Bomhof, Karst, Scheper, Wolters, Poepjes, Van Olst en Ilbrink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/familiegeschiedenis-kersten

Stamboom Kersten

Een publicatie door Jan Gersjes met gegevens over oa. de families Kersten, Janssen, Albers, Hermsen, De Waal, Kaal, Otten, Basten, Bos en De Haan.


Screenshot van website