stamboomgids

Familienamen » K

Websites 611 - 620 van 1046:

Stamboom Kerkhoff - De Jong - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoff-de-jong

Een publicatie door Marnix Kerkhoff met gegevens over oa. de families De Jong, Heijnen, Smeets, Van der Wal, Velraeds, Rook, Raets, Kerkhoff, Debets en Slob.


Screenshot van website

Stamboom Kerkhoffs - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoffs

Een publicatie door Math Kerkhoffs met gegevens over oa. de families Kerkhoffs, Kerckhoffs, Kerckhofs, Janssen, Karckhauff, Keulen, Wehrens, Kerckhof en Kerckhof.


Screenshot van website

Stamboom Kerkhoven - Graauwmans - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoven-graauwmans

Een publicatie door Jos Kerkhoven met gegevens over oa. de families De Bruijn, Van Kerckhoven, Van Hooijdonk, De Bie, De Kort, Bindels, Van Zomeren, Bogmans, Van Kerkhoven en Graauwmans.


Screenshot van website

Stamboom Kerremans - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerremans

Een publicatie door Ad Kerremans met gegevens over oa. de families Kerremans, Kersemans, Karremans, Kermans, Oomen, Kersmans, Kerssemans, Van Gils, Van Oosterhout en Van den Elshout.


Screenshot van website

Stamboom Kersbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-kersbergen

Een publicatie door Jantine Kersbergen van Zurk met gegevens over oa. de families Kersbergen, Derks, Lankamp, Berends, Wingers, Gerritsen, Cabalt, Arts, Janssen en Boekhout.


Screenshot van website

Stamboom Kersten - www.genealogieonline.nl/stamboom-kersten

Een publicatie door H. Kersten met gegevens over oa. de families Stempher, Wijnhoud, Bruinewoud, Bomhof, Karst, Scheper, Wolters, Poepjes, Van Olst en Ilbrink.


Screenshot van website

Stamboom Kersten - www.genealogieonline.nl/familiegeschiedenis-kersten

Een publicatie door Jan Gersjes met gegevens over oa. de families Kersten, Janssen, Albers, Hermsen, De Waal, Kaal, Otten, Basten, Bos en De Haan.


Screenshot van website

Stamboom Kersten - www.genealogieonline.nl/kersten-stamboom

Een publicatie door B. Kersten met gegevens over oa. de families Kersten, Peters, Jansen, Regeling, Van Bommel, Labots, Cornelissen, Beumer, Bello en Curre.


Screenshot van website

Stamboom Kersten - Wolfsbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-kersten-wolfsbergen

Een genealogische publicatie door Dennis Kersten met gegevens over onder andere de families Kersten, Bouwman, Verblackt, Oomen, Vrijmoed, Stibbe, Schuitevoerder, Van Meijel en Janssen.


Screenshot van website

Stamboom Kersten / Elberse - www.genealogieonline.nl/stamboom-kersten-elberse

Een publicatie door Ron Kersten met gegevens over oa. de families Kersten, Klever, Elberse, Boef, Janssen, Koning van Assyrië, Der Hunnen, Boere, Rietveld en Van Lier.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws