stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 631 - 640 van 1145:

www.genealogieonline.nl/stamboom-keizer-en-boverhof

Stamboom Keizer en Boverhof

Een genealogische publicatie door Bert Keizer met gegevens over onder andere de families Keizer, Boverhof, Klomp, Dekker, Jansen, Brinkman, Gortemaker, Wiegman en Drogt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kelder

Stamboom Kelder

Een genealogische publicatie door Marco Tuinstra met gegevens over onder andere de families Keller, Spit, Santbergen, Zandbergen, Post, Mulder, Van Eerde, Jongman en Bosman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kellenbach-van-der-starre

Stamboom Kellenbach-van der Starre

Een genealogische publicatie door Thelma Kellenbach met gegevens over onder andere de families Kellenbach, Van der Starre, Post, Van der Veer, Van Bakergem, Van Zuuren, Van der Velden., Van der Velden en Akkersdijk..


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-keller

Stamboom Keller (Den Bosch < Leeuwarden)

Een genealogische publicatie door Willem Keller met gegevens over onder andere de families Keller, Van Vugt, Van Dinther, Van den Biggelaar, Van Hamond, Zoomers, Konings, Van de Ven en Oosterhout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kelly-erasmus

Stamboom Kelly Erasmus

Een genealogische publicatie door Josephine met gegevens over onder andere de families Tromp, Kelly, Erasmus, Trimon, Thiel, Hernandez, Laclé, Lacle en Semerel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kelner

Stamboom Kelner

Een publicatie door Theo Kelner met gegevens over oa. de families Koomen, Boots, Burger, Dekker, Bakker, Meijer, Smit, Van Diepen, Vreugdenhil en Groot.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kemme

Stamboom Kemme

Een publicatie door R. Kemme met gegevens over oa. de families Kemme, Sarolea, De Zwart, Bes, Röttger, Corten, Honkoop, Kemnade, Robben en Daling.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kempe

Stamboom Kempe

Een publicatie door P. van Iersel met gegevens over oa. de families Kempe, Herrebout, Van Driel, Kempe(Rs), Van Langevelde, De Bruijne, De Pooter, Bolleman, Cove en De Putter.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kempees

Stamboom Kempees

Een publicatie door Annemarie Kalishoek met gegevens over oa. de families Kempees, Meursinge, Bosman, Van Hoboken, Mansfeldt, Bentz Van Den Berg, Ritsema, Sauerbier, Florie en De Ranitz.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kempel

Stamboom Kempel

Een genealogische publicatie door Willem Kempel met gegevens over onder andere de families Kempel, Ten Ham, De Graaf, Kievits, De Leeuw, Gertruda, Lucassen, Wannewits en Peters.


Screenshot van website