stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 651 - 660 van 1145:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkdijk

Stamboom Kerkdijk

Een publicatie door Gerrit Kerkdijk met gegevens over oa. de families Kerkdijk, Kelder, Geziena Jantina Dorgelo, Waterink, Elsman, Moddejonge, Dunnewind, Meier en Veltink.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhof

Stamboom Kerkhof

Een publicatie door A.M. Kerkhof met gegevens over oa. de families Van Veenendaal, Kerkhof, Van Hussen, Den Daas, Dissel, Van Hussen (Van Huissen), Hoveling, Veenendaal, Westerman en Van der Horst.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhof-vermoolen

Stamboom Kerkhof Vermoolen

Een publicatie door Lohman met gegevens over oa. de families Schijffelen, Vermoolen, De Heus, (Vermeule) Vermoolen (Vermolen), Scheiffelin, Van den Berg, Kerkhof, Vermolen (Vermeulen), Vermeulen en Beck.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhof-buuts

Stamboom Kerkhof-Buuts

Een publicatie door A. Kerkhof-Buuts met gegevens over oa. de families Heuvel Van Den, Kerkhof, Buuts, Buets, Ruijs, Vlijmen Van, Ceelen, Schuurmans, Elzen Van Den en Bakel Van.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoff-de-jong

Stamboom Kerkhoff - De Jong

Een publicatie door Marnix Kerkhoff met gegevens over oa. de families De Jong, Heijnen, Smeets, Van der Wal, Velraeds, Rook, Raets, Kerkhoff, Debets en Slob.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoffs

Stamboom Kerkhoffs

Een publicatie door Math Kerkhoffs met gegevens over oa. de families Kerkhoffs, Kerckhoffs, Kerckhofs, Janssen, Karckhauff, Keulen, Wehrens, Kerckhof en Kerckhof.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoven-graauwmans

Stamboom Kerkhoven - Graauwmans

Een publicatie door Jos Kerkhoven met gegevens over oa. de families De Bruijn, Van Kerckhoven, Van Hooijdonk, De Bie, De Kort, Bindels, Van Zomeren, Bogmans, Van Kerkhoven en Graauwmans.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerremans

Stamboom Kerremans

Een publicatie door Ad Kerremans met gegevens over oa. de families Kerremans, Kersemans, Karremans, Kermans, Oomen, Kersmans, Kerssemans, Van Gils, Van Oosterhout en Van den Elshout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kersbergen

Stamboom Kersbergen

Een publicatie door Jantine Kersbergen van Zurk met gegevens over oa. de families Kersbergen, Derks, Lankamp, Berends, Wingers, Gerritsen, Cabalt, Arts, Janssen en Boekhout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kerssemakers

Stamboom Kerssemakers

Een genealogische publicatie door Hans Luijk met gegevens over onder andere de families Kerssemakers, Broekman, Wesenbeek, Roest, Hoogstraten, Karssemakers, Venhorst, Verhagen en Van de Ven.


Screenshot van website