stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 601 - 610 van 1144:

www.genealogieonline.nl/stamboom-karel-schokland

Stamboom Karel (Schokland)

Een genealogische publicatie door Wim Schattevoet met gegevens over onder andere de families Karel, Lorist, Klappe, Koek, De Boer, Bien, Van der Haar, Lemmerman en Bruitzman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-karels-hulsbos

Stamboom Karels-Hulsbos

Een publicatie door J. Karels met gegevens over oa. de families Hulsbos, Breesnee, Van den Heuvel, Karels, Piet, Van der Zwaard, Van Raamsdonk, Eijgenhuijs, De Vries en Bol.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-karreman

Stamboom Karreman - de Kort - van 't Noordende - de Haan

Een publicatie door P.J. Karreman met gegevens over oa. de families Van 't Noordende, De Kort, Karreman, De Haan, Van Opzeeland, Karman, Wielemout, De Cort, Vredeveldt en Karel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-karsten

Stamboom Karsten

Een publicatie door G. de Jong met gegevens over oa. de families Canrinus, Karsten, Schimmelpenning, Posthuma De Boer, Miedema, De Vries, Wybenga, Zijlstra, De Boer en Posthuma De Boer (Postma De Boer).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-karte

Stamboom Karte

Een publicatie door Frank Karten met gegevens over oa. de families Karten, Vet, Vries, Waal, Prins, Havik, Zonderland, Boer, Smit en Karte.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kas-van-der-jagt

Stamboom Kas van der Jagt

Een genealogische publicatie door Peter Kas met gegevens over onder andere de families Baars, Van der Jagt, Kas, Günther, Schijf, Griffioen, Wahlen, Aarsman en Van Rijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaskens

Stamboom Kaskens

Een publicatie door Maarten Kaskens met gegevens over oa. de families Sibbel, Kaskens, Hesselnfelt, Slenders, Hen, Kaskes, Woorts, Piël, Koperdraat en Mittelmeijer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kassies

Stamboom Kassies

Een publicatie door Jan Kassies met gegevens over oa. de families Molanus, Moorlag, Kruse, Karsijns, Keun, Hindriks, Kassies, Lijphart, Jans en Harms.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kathmann-kathman-allard-de-mutsert

Stamboom Kathmann / Kathman, Allard, de Mutsert

Een genealogische publicatie door B.H.J. Kathmann met gegevens over onder andere de families Kathmann, Kathman, Kaelbli, Sutter, Kersen, Nietfeldt, Lee, Meixner en Traa.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kattenberg

Stamboom Kattenberg

Een publicatie door W. Kattenberg met gegevens over oa. de families Kattenberg, Vrolijk, Feëleus, Sijbrands, Bosch, De Goede, Meijer, Lingen, Van Dijk en Dokter.


Screenshot van website