stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 601 - 610 van 1107:

www.genealogieonline.nl/stamboom-keijzer-jansen

Stamboom Keijzer - Jansen

Een genealogische publicatie door Bernice Keijzer met gegevens over onder andere de families Jansen, Keijzer, Vork, Elsgeest, Sprokkelrieft, Plat, Veldman, De Vries en Van der Star.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-keijzer-en-appel

Stamboom Keijzer en Appel

Een genealogische publicatie door Willy Zweers-Keijzer met gegevens over onder andere de families Varkevisser, Klos, Keijzer, Appel, Vermeij, Hoogeveen, Bijman, De Jong en Langendam.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-keislair

Stamboom Keislair

Een publicatie door Fred Keislair met gegevens over oa. de families Keislair, Kohler, Rijnders, Ketel, Timmermans, Van de Bos, Bosman, Baasbank, De Meersseman en Hanselaar.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-keizer

Stamboom Keizer

Een publicatie door Wim Willard met gegevens over oa. de families Majoor, Smit, Willard, Bakker, Vos, Brouwer, Calis, De Jong en De Jong.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/keizer-stamboom

Stamboom Keizer

Een genealogische publicatie door Roelf Schrik met gegevens over onder andere de families Keizer, Polak, Keijzer, Drielsma, De Leeuw, Bloemendaal, Cohen, Wolff en Leidesdorf.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-keizer-van-otterloo

Stamboom Keizer - van Otterloo

Een genealogische publicatie door Dennis Keizer met gegevens over onder andere de families IJzerman, Veldhuis, Van Otterloo, Keizer, Bartens, Koetsier, Van Otterlo, Jansen en Van Assen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-keizer-en-boverhof

Stamboom Keizer en Boverhof

Een genealogische publicatie door Bert Keizer met gegevens over onder andere de families Keizer, Boverhof, Klomp, Dekker, Jansen, Brinkman, Gortemaker, Wiegman en Drogt.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kelder

Stamboom Kelder

Een genealogische publicatie door Marco Tuinstra met gegevens over onder andere de families Keller, Spit, Santbergen, Zandbergen, Post, Mulder, Van Eerde, Jongman en Bosman.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kellenbach-van-der-starre

Stamboom Kellenbach-van der Starre

Een genealogische publicatie door Thelma Kellenbach met gegevens over onder andere de families Kellenbach, Van der Starre, Post, Van der Veer, Van Bakergem, Van Zuuren, Van der Velden., Van der Velden en Akkersdijk..


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-keller

Stamboom Keller (Den Bosch < Leeuwarden)

Een genealogische publicatie door Willem Keller met gegevens over onder andere de families Keller, Van Vugt, Van Dinther, Van den Biggelaar, Van Hamond, Zoomers, Konings, Van de Ven en Oosterhout.


Screenshot van website