stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 571 - 580 van 1099:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kap

Stamboom Kap

Een publicatie door Rob Kap met gegevens over oa. de families Kap, Willigenburg, Spies, De Vrueh, Van den Brink, Schoenman, Lodder, Bosselaar, Van Hasselt en Bakkérus.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaper

Stamboom Kaper

Een publicatie door Jan Kaper met gegevens over oa. de families Kaper, Jans, De Vries, Jager, Hazelhoff, Van der Laan, Poort, Drenth, Bos en Paap.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kapma

Stamboom Kapma

Een genealogische publicatie door Rolf Kapma met gegevens over onder andere de families KAPMA, WEENING, ELBERTSEN, Van GELDER, Koonen, JONGSMA, KONINGS, Van Ommen en Kapma.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaptein

Stamboom Kaptein

Een publicatie door Claudia Vreugdenhil met gegevens over oa. de families Kaptein, Kapteijn, Kapitein, Kaptijn, Capiteijn, Kapiteijn, Capteijn, Kapteijns, Captein en Captijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-karels-hulsbos

Stamboom Karels-Hulsbos

Een publicatie door J. Karels met gegevens over oa. de families Hulsbos, Breesnee, Van den Heuvel, Karels, Piet, Van der Zwaard, Van Raamsdonk, Eijgenhuijs, De Vries en Bol.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-karreman

Stamboom Karreman - de Kort - van 't Noordende - de Haan

Een publicatie door P.J. Karreman met gegevens over oa. de families Van 't Noordende, De Kort, Karreman, De Haan, Van Opzeeland, Karman, Wielemout, De Cort, Vredeveldt en Karel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-karsten

Stamboom Karsten

Een publicatie door G. de Jong met gegevens over oa. de families Canrinus, Karsten, Schimmelpenning, Posthuma De Boer, Miedema, De Vries, Wybenga, Zijlstra, De Boer en Posthuma De Boer (Postma De Boer).


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-karte

Stamboom Karte

Een publicatie door Frank Karten met gegevens over oa. de families Karten, Vet, Vries, Waal, Prins, Havik, Zonderland, Boer, Smit en Karte.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kas-van-der-jagt

Stamboom Kas van der Jagt

Een genealogische publicatie door Peter Kas met gegevens over onder andere de families Baars, Van der Jagt, Kas, Günther, Schijf, Griffioen, Wahlen, Aarsman en Van Rijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaskens

Stamboom Kaskens

Een publicatie door Maarten Kaskens met gegevens over oa. de families Sibbel, Kaskens, Hesselnfelt, Slenders, Hen, Kaskes, Woorts, Piël, Koperdraat en Mittelmeijer.


Screenshot van website