stamboomgids

Familienamen » K

Websites 591 - 600 van 1009:

Stamboom Kerkhof Vermoolen - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhof-vermoolen

Een publicatie door Lohman met gegevens over oa. de families Schijffelen, Vermoolen, De Heus, (Vermeule) Vermoolen (Vermolen), Scheiffelin, Van den Berg, Kerkhof, Vermolen (Vermeulen), Vermeulen en Beck.


Screenshot van website

Stamboom Kerkhof-Buuts - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhof-buuts

Een publicatie door A. Kerkhof-Buuts met gegevens over oa. de families Heuvel Van Den, Kerkhof, Buuts, Buets, Ruijs, Vlijmen Van, Ceelen, Schuurmans, Elzen Van Den en Bakel Van.


Screenshot van website

Stamboom Kerkhoff - De Jong - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoff-de-jong

Een publicatie door Marnix Kerkhoff met gegevens over oa. de families De Jong, Heijnen, Smeets, Van der Wal, Velraeds, Rook, Raets, Kerkhoff, Debets en Slob.


Screenshot van website

Stamboom Kerkhoffs - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoffs

Een publicatie door Math Kerkhoffs met gegevens over oa. de families Kerkhoffs, Kerckhoffs, Kerckhofs, Janssen, Karckhauff, Keulen, Wehrens, Kerckhof en Kerckhof.


Screenshot van website

Stamboom Kerkhoven - Graauwmans - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerkhoven-graauwmans

Een publicatie door Jos Kerkhoven met gegevens over oa. de families De Bruijn, Van Kerckhoven, Van Hooijdonk, De Bie, De Kort, Bindels, Van Zomeren, Bogmans, Van Kerkhoven en Graauwmans.


Screenshot van website

Stamboom Kerremans - www.genealogieonline.nl/stamboom-kerremans

Een publicatie door Ad Kerremans met gegevens over oa. de families Kerremans, Kersemans, Karremans, Kermans, Oomen, Kersmans, Kerssemans, Van Gils, Van Oosterhout en Van den Elshout.


Screenshot van website

Stamboom Kersbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-kersbergen

Een publicatie door Jantine Kersbergen van Zurk met gegevens over oa. de families Kersbergen, Derks, Lankamp, Berends, Wingers, Gerritsen, Cabalt, Arts, Janssen en Boekhout.


Screenshot van website

Stamboom Kersten - www.genealogieonline.nl/stamboom-kersten

Een publicatie door H. Kersten met gegevens over oa. de families Stempher, Wijnhoud, Bruinewoud, Bomhof, Karst, Scheper, Wolters, Poepjes, Van Olst en Ilbrink.


Screenshot van website

Stamboom Kersten - www.genealogieonline.nl/familiegeschiedenis-kersten

Een publicatie door Jan Gersjes met gegevens over oa. de families Kersten, Janssen, Albers, Hermsen, De Waal, Kaal, Otten, Basten, Bos en De Haan.


Screenshot van website

Stamboom Kersten - www.genealogieonline.nl/kersten-stamboom

Een publicatie door B. Kersten met gegevens over oa. de families Kersten, Peters, Jansen, Regeling, Van Bommel, Labots, Cornelissen, Beumer, Bello en Curre.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws