stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 541 - 550 van 1097:

www.genealogieonline.nl/stamboom_kaak

Stamboom Kaak

Gegevens van oa. de families Hartendorp, Bunnik, Van der Pot, Van den Ende, Stuut, Kaak, Willemse, De Vries, Stolwijk en Van der Hoeven.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaas

Stamboom Kaas

Een publicatie door A.C.M. Noteboom-Tesson met gegevens over oa. de families Kaas, Tolboom, Hengel, Hartman, Beek, Boom, Heuvel, Huik, Schimmel en Dorresteijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaatman

Stamboom Kaatman

Een genealogische publicatie door Auke Lemstra met gegevens over onder andere de families Kaatman, Van Beek, Reusink, Hueting, Bakker, Praster, Voskamp, Groothedde en Hamer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaempff

Stamboom Kaempff

Een publicatie door Wim de Vries met gegevens over oa. de families Kaempff, Loos, Otter, Dam, Pauw, De Boer, Kroes, Lenstra, Bast en Van Lieshout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kaiser-stamboom

Stamboom Kaiser

Een genealogische publicatie door Maria Niesina Kaiser met gegevens over onder andere de families Kaiser, Santing, Kaiser, Huizing, Kappen, De Groot, Schoemaker, Eckelhoff en Veen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaiser

Stamboom Kaiser

Een genealogische publicatie door Ben Kaiser met gegevens over onder andere de families Kaiser, Huizing, Kappen, De Groot, Kayser, Eckelhoff, Zweep, Veen en Bödecker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalhorn-everaers

Stamboom Kalhorn-Everaers

Een publicatie door Laurens Kalhorn met gegevens over oa. de families De Vries, Kalhorn, Baud, Hamelers, Everaerts, Von Althann, Van Erp, Köksal, Roorda en Van Aylva.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalksma

Stamboom Kalksma

Een publicatie door Dirk Kalksma met gegevens over oa. de families Kalksma, Marxsen, De Jong, Kalksma (Kalkstra), Visser, Schotpoort, Dikhoof, Jongejan, Meeus en De Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalksma-jager

Stamboom Kalksma-Jager

Een publicatie door Dirk Kalksma met gegevens over oa. de families Jager, Kalksma, De Cocq van Delwijnen, Visser, De Jong, Muizer, Daams, Talman, De Groot en Waterlander.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalmeijer

Stamboom Kalmeijer

Een genealogische publicatie door Lars Kalmeijer met gegevens over onder andere de families Kalmeijer, Murk, Murk (Mork), Van Loon, Frie, De Winter, Van den Eng, Cornelisse en Ruts.


Screenshot van website