stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 551 - 560 van 1111:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaatman

Stamboom Kaatman

Een genealogische publicatie door Auke Lemstra met gegevens over onder andere de families Kaatman, Van Beek, Reusink, Hueting, Bakker, Praster, Voskamp, Groothedde en Hamer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaempff

Stamboom Kaempff

Een publicatie door Wim de Vries met gegevens over oa. de families Kaempff, Loos, Otter, Dam, Pauw, De Boer, Kroes, Lenstra, Bast en Van Lieshout.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kaiser-stamboom

Stamboom Kaiser

Een genealogische publicatie door Maria Niesina Kaiser met gegevens over onder andere de families Kaiser, Santing, Kaiser, Huizing, Kappen, De Groot, Schoemaker, Eckelhoff en Veen.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaiser

Stamboom Kaiser

Een genealogische publicatie door Ben Kaiser met gegevens over onder andere de families Kaiser, Huizing, Kappen, De Groot, Kayser, Eckelhoff, Zweep, Veen en Bödecker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaizer

Stamboom Kaizer

Een genealogische publicatie door Cor van der Linden met gegevens over onder andere de families [Privacy], Letschert, Kaizer, Van der Linden, Meers, Kas, Hertogs, Zegger en Van den Heuvel.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalhorn-everaers

Stamboom Kalhorn-Everaers

Een publicatie door Laurens Kalhorn met gegevens over oa. de families De Vries, Kalhorn, Baud, Hamelers, Everaerts, Von Althann, Van Erp, Köksal, Roorda en Van Aylva.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalksma

Stamboom Kalksma

Een publicatie door Dirk Kalksma met gegevens over oa. de families Kalksma, Marxsen, De Jong, Kalksma (Kalkstra), Visser, Schotpoort, Dikhoof, Jongejan, Meeus en De Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalksma-jager

Stamboom Kalksma-Jager

Een publicatie door Dirk Kalksma met gegevens over oa. de families Jager, Kalksma, De Cocq van Delwijnen, Visser, De Jong, Muizer, Daams, Talman, De Groot en Waterlander.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalmeijer

Stamboom Kalmeijer

Een genealogische publicatie door Lars Kalmeijer met gegevens over onder andere de families Kalmeijer, Murk, Murk (Mork), Van Loon, Frie, De Winter, Van den Eng, Cornelisse en Ruts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalter-otten

Stamboom Kalter - Otten

Een genealogische publicatie door Jolanda Bremer met gegevens over onder andere de families Wezenberg, Kalter, Otten, Van den Berg, Schemkes, Schuurman, Ruitenberg, Bottenberg en Hollander.


Screenshot van website