stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 551 - 560 van 1106:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kaiser

Stamboom Kaiser

Een genealogische publicatie door Ben Kaiser met gegevens over onder andere de families Kaiser, Huizing, Kappen, De Groot, Kayser, Eckelhoff, Zweep, Veen en Bödecker.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalhorn-everaers

Stamboom Kalhorn-Everaers

Een publicatie door Laurens Kalhorn met gegevens over oa. de families De Vries, Kalhorn, Baud, Hamelers, Everaerts, Von Althann, Van Erp, Köksal, Roorda en Van Aylva.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalksma

Stamboom Kalksma

Een publicatie door Dirk Kalksma met gegevens over oa. de families Kalksma, Marxsen, De Jong, Kalksma (Kalkstra), Visser, Schotpoort, Dikhoof, Jongejan, Meeus en De Boer.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalksma-jager

Stamboom Kalksma-Jager

Een publicatie door Dirk Kalksma met gegevens over oa. de families Jager, Kalksma, De Cocq van Delwijnen, Visser, De Jong, Muizer, Daams, Talman, De Groot en Waterlander.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalmeijer

Stamboom Kalmeijer

Een genealogische publicatie door Lars Kalmeijer met gegevens over onder andere de families Kalmeijer, Murk, Murk (Mork), Van Loon, Frie, De Winter, Van den Eng, Cornelisse en Ruts.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kalter-otten

Stamboom Kalter - Otten

Een genealogische publicatie door Jolanda Bremer met gegevens over onder andere de families Wezenberg, Kalter, Otten, Van den Berg, Schemkes, Schuurman, Ruitenberg, Bottenberg en Hollander.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kamans

Stamboom Kamans

Een genealogische publicatie door Lummechien met gegevens over onder andere de families De Jong, Kamans, Van der Veen, Noordam, Oostindiën, Ten Caat, Buck, Oord en Swillens.


Screenshot van website

www.stamboom-kamer.nl

Stamboom Kamer

De stamboom Kamer is een initiatief van een drietal leden van de familie Kamer, tevens een voorzetting van genealogisch onderzoek dat door Pim Kamer (1956 -1998) werd opgestart.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kamerling

Stamboom Kamerling

Een publicatie door Jan Boslooper met gegevens over oa. de families Kamerling, Pieters, Kemmerling, Witte, Cämmerling, Kloet, Wijngaarden Van, Ruit, Suman en Santifort.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kamermans-van-westen

Stamboom Kamermans-Van Westen

Een genealogische publicatie door A.A.R. (Rob) Kamermans met gegevens over onder andere de families Camerman(s) / Kamerman(s) en het Zeeuwse geslacht Van Westen.


Screenshot van website