stamboomgids

Familienamen » K

Websites 551 - 560 van 1024:

Stamboom Kap - www.genealogieonline.nl/stamboom-kap

Een publicatie door Rob Kap met gegevens over oa. de families Kap, Willigenburg, Spies, De Vrueh, Van den Brink, Schoenman, Lodder, Bosselaar, Van Hasselt en Bakkérus.


Screenshot van website

Stamboom Kaper - www.genealogieonline.nl/stamboom-kaper

Een publicatie door Jan Kaper met gegevens over oa. de families Kaper, Jans, De Vries, Jager, Hazelhoff, Van der Laan, Poort, Drenth, Bos en Paap.


Screenshot van website

Stamboom Kaptein - www.genealogieonline.nl/stamboom-kaptein

Een publicatie door Claudia Vreugdenhil met gegevens over oa. de families Kaptein, Kapteijn, Kapitein, Kaptijn, Capiteijn, Kapiteijn, Capteijn, Kapteijns, Captein en Captijn.


Screenshot van website

Stamboom Karels-Hulsbos - www.genealogieonline.nl/stamboom-karels-hulsbos

Een publicatie door J. Karels met gegevens over oa. de families Hulsbos, Breesnee, Van den Heuvel, Karels, Piet, Van der Zwaard, Van Raamsdonk, Eijgenhuijs, De Vries en Bol.


Screenshot van website

Stamboom Karreman - de Kort - van 't Noordende - de Haan - www.genealogieonline.nl/stamboom-karreman

Een publicatie door P.J. Karreman met gegevens over oa. de families Van 't Noordende, De Kort, Karreman, De Haan, Van Opzeeland, Karman, Wielemout, De Cort, Vredeveldt en Karel.


Screenshot van website

Stamboom Karreman,Seliers,Briel,de Keijzer,van der Jagt, Laarhoven en de Gast - www.genealogieonline.nl/stamboom-karreman-seliers

Een publicatie door Amanda van Beek met gegevens over oa. de families Karreman, Barendregt, Kievit, Briel, Van Laerhoven, Duijvelshoff, Pols, Spek, Van Geenen en Vis.


Screenshot van website

Stamboom Kars - www.genealogieonline.nl/stamboom-kars

Een publicatie door Peter Kars met gegevens over oa. de families Kars, Bot,


Screenshot van website

Stamboom Karsten - www.genealogieonline.nl/stamboom-karsten

Een publicatie door G. de Jong met gegevens over oa. de families Canrinus, Karsten, Schimmelpenning, Posthuma De Boer, Miedema, De Vries, Wybenga, Zijlstra, De Boer en Posthuma De Boer (Postma De Boer).


Screenshot van website

Stamboom Karte - www.genealogieonline.nl/stamboom-karte

Een publicatie door Frank Karten met gegevens over oa. de families Karten, Vet, Vries, Waal, Prins, Havik, Zonderland, Boer, Smit en Karte.


Screenshot van website

Stamboom Kasbergen - www.genealogieonline.nl/stamboom-kasbergen

Een publicatie door Adrian Kasbergen met gegevens over oa. de families Kasbergen, Kersbergen, Van Veen, Schinkel, Karsbergen, De Veen, Straver, Kersbergh, Van Vliet en Van den Berg.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws