stamboomgids

Familienamen » S

Websites 191 - 200 van 1254:

Genealogie Stutvoet - www.genealogieonline.nl/stamboom-stutvoet

Een publicatie door Ferry Stutvoet met gegevens over oa. de families Stutvoet, Rooijen, van, Boer, den, Bulthuis, Wit, de, Driessen, Bothoff, Kooten, van en Kooten, van.


Screenshot van website

Genealogie Stuurman - www.genealogieonline.nl/genealogie-stuurman

Een publicatie door E. van Twist-Stuurman met gegevens over oa. de families Stuurman, Joosse, Bisenberger, Bruijn, Hennepe, Klap, Polderdijk, Baas, Beek en Jungheim.


Screenshot van website

Genealogie Stuurstraat - www.genealogieonline.nl/genealogie-stuurstraat

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Stuurstraat, Jabaaij, Streefkerk, Reijerkerk, Moret, Rijerkerk, Tierstraat, Van der Giessen, De Jong en Troost.


Screenshot van website

Genealogie Sukkel - www.genealogieonline.nl/genealogie-sukkel

Een genealogische publicatie door A.M. Hutchison-Kleijweg en A.M.Hutchison met gegevens over onder andere de families Sukkel, Hoogstrate, Van Olffen, Van Zuijlekom, Van Heijningen, Soulj.


Screenshot van website

Genealogie Swaab-Hoogland tot 14 verwantschappen - www.genealogieonline.nl/genealogie-swaab-hoogland

Een genealogische publicatie door Fred Swaab met gegevens over onder andere de families Swaab, Cohen, Fruitman, Hemelrijk, Willemsen, Blazer, Van Biene, Hoogland en Roozeboom.


Screenshot van website

Genealogie Swang / Zwang uit Dordrecht - www.genealogieonline.nl/genealogie-swang-zwang

Een publicatie door Lucas van Heeren met gegevens over oa. de families Swang, Vrolijk, Zwang, Barto, De Bres, Roos, Morang, Engels, Swan en Hardenbol.


Screenshot van website

Genealogie Swidde - www.genealogieonline.nl/genealogie-swidde

Een genealogische publicatie door Jan Timmerman met gegevens over onder andere de families Swidde, Moerland, Kruijer, Averink, Roggeveen, Beers, Van der Vliet, Mensink en Onstenk.


Screenshot van website

Genealogie Swijgers - www.genealogieonline.nl/genealogie-swijgers

Een genealogische publicatie door A.M. Hutchison-Kleijweg en A.M. Hutchison met gegevens over onder andere de families Zwijgers, Swijgers, Hamers, Fase, Boelhouwers, Van Gend, Van Maasdam, Mallegrom en De Vos.


Screenshot van website

Genealogie Teunis Willemsz van Schie - www.genealogieonline.nl/genealogie-teunis-willemsz-van-schie

Een genealogische publicatie door Bert van Schie met gegevens over onder andere de families Van Schie, Capitain, Heemskerk, Vink, Alkemade, Van der Meer, Van Steenvoorde, Van Rijn en Langeveld.


Screenshot van website

Genealogie uit Stekene en omgeving - www.genealogieonline.nl/genealogie-uit-stekene-en-omgeving

Een publicatie door Bram De Baere met gegevens over oa. de families Geerinckx, De Block, Verschueren, Baert, Kiekens, Boon, Schelfhout, Van Gavere, Van Hooste en Bosman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws