stamboomgids

Familienamen » S

Websites 691 - 700 van 1325:

Stamboom Scheperein - www.genealogieonline.nl/stamboom-scheperein

Een publicatie door Mathilde Schipperheijn met gegevens over oa. de families Scheperein, Schipperhein, Volmers, Schipperrein, Scheepperhey, Van Rossem, Scharder, Vanderhart, Schipperheim en Musers.


Screenshot van website

Stamboom Schepers uit Stein (Lb) - www.genealogieonline.nl/stamboom-schepers

Een publicatie door Huub Schepers met gegevens over oa. de families Schepers, Camp, op den, Smeets, Janssen, Claessen, Pepels, Mulken, van, Gielissen en Gielissen.


Screenshot van website

Stamboom Schepers-Bergmans - www.genealogieonline.nl/stamboom-schepers-bergmans

Een genealogische publicatie door Paul Schepers met gegevens over onder andere de families Suijkerbuijk, Franken, Schuurbiers, Nuijten, Hopmans, Schepers, Van Dort, Verdult en Touw.


Screenshot van website

Stamboom Schepop - www.genealogieonline.nl/stamboom-schepop

Een publicatie door Rob van de Schepop met gegevens over oa. de families Schepop, Oosthof, Pereboom, Nijmeijer, Hietveld, Brouns, Podt, Holtkuile, Van Riele en Heetveld.


Screenshot van website

Stamboom Scheringa - www.genealogieonline.nl/stamboom-scheringa

Een publicatie door Nanno Scheringa met gegevens over oa. de families Scheringa, Scheeringa, Nieuwenhuis, Huizing, Jager, Wieringa, Van der Leest, Steenmeijer, Van der Meer en Van Bemmel.


Screenshot van website

Stamboom Scheurwater - www.genealogieonline.nl/stamboom-scheurwater

Een publicatie door J. Beeloo met gegevens over oa. de families Scheurwater, Lagendijk, Martin, Van Duren, Van der Giessen, Van Haeren, Van der Vlist, Van Oosten, Labree en Beeloo.


Screenshot van website

Stamboom Schiere - www.genealogieonline.nl/stamboom-schiere

Een publicatie door Duco Schiere met gegevens over oa. de families Schiere, De Lange, Zonsveld, Van Vollenhoven, Kohnstamm, Popma, Veenstra, Kessler en Kessler.


Screenshot van website

Stamboom Schijf - www.genealogieonline.nl/stamboom-schijf

Een publicatie door Mario Schijf met gegevens over oa. de families Schijf, Schijff, Scheijf, De Boer, Schijfs, Landzaat, De Wit, Mulder, Hoola en Verbeek.


Screenshot van website

Stamboom Schiks (Druten) - www.genealogieonline.nl/stamboom-schiks

Een publicatie door Cisca Fransen met gegevens over oa. de families Schiks, Van Sommeren, Van Tiem, Janssen, Den Bekker, Van Kampen, Wouters, Schiks (Derks), Van Uden en Vissers.


Screenshot van website

Stamboom Schild - www.genealogieonline.nl/stamboom-schild

Een publicatie door Tonia met gegevens over oa. de families Schilt, Keijzer, Schild, De Gruijter, Meijers, Van Hees, Heremens, Nijmeijer, Walla(e)r en Pieters.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws