stamboomgids

Familienamen » S

Websites 661 - 670 van 1341:

Stamboom Schattevoet - www.genealogieonline.nl/stamboom-schattevoet

Een publicatie door Wim Schattevoet met gegevens over oa. de families Nillesen, Schattevoet, Janssen, Nillissen, Schattevo, Hagemans, De Boer, Cuijpers, Koolen en Schattefor.


Screenshot van website

Stamboom Scheepers - www.genealogieonline.nl/stamboom-scheepers

Een publicatie door C. Scheepers met gegevens over oa. de families Abraham De Haan, Dirk De Kort, Wilhelmus Jacobus De Haan, Bernardina Te Poel, Henricus Adrianus Aué, Matthijs Jacobus De Kort, Gerrit Grul, Gradus Migchelbrink, Friedrich Heinrich Scheeper


Screenshot van website

Stamboom Scheepers - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-scheepers

Een publicatie door Thomas Scheepers met gegevens over oa. de families Scheepers, Groenendaal, Hoogers, Alberda, Van Mourik, Van Veen, Moerman, Adams en Adams.


Screenshot van website

Stamboom Scheepers - www.genealogieonline.nl/scheepers-stamboom

Een publicatie door Peter Scheepers met gegevens over oa. de families Scheepers, Van Bergen, Mulders, Oonincx, Bartels, Nelemans, Veraart, Kerstens, Konings en Lambregts.


Screenshot van website

Stamboom Scheepers en Ietswaart - www.genealogieonline.nl/stamboom-scheepers-en-ietswaart

Een publicatie door Martine Soesan-Scheepers met gegevens over oa. de families Ietswaart, Scheepers, Beumer, Thirij, Van Riet, Berg, Slemmer, Hylsky, De Bruijn en Bergh.


Screenshot van website

Stamboom Scheers - www.genealogieonline.nl/stamboom-scheers

Een publicatie door Martin Scheers met gegevens over oa. de families Scheers, Hendriksen, Van Breda, Bosscha, Taats, Schutte, Christoffels, Ingenhoest en Ingenhoest.


Screenshot van website

Stamboom Scheffel - www.genealogieonline.nl/stamboom-scheffel

Een publicatie door Marjan Scheffel met gegevens over oa. de families Van Raaij, Hoogland, Van Otterlo, Struikenkamp, Weijland, Visser, Weidema, Van Wijhe, Van der Zee en Van Heusden.


Screenshot van website

Stamboom Scheffelaar - www.genealogieonline.nl/stamboom-scheffelaar

Een publicatie door Kim Scheffelaar met gegevens over oa. de families Scheffelaar, Frenkel, Velema, Frinkel, Bos, Hendriks, Göbel, Graafmans, De Maar en Koene.


Screenshot van website

Stamboom Scheffer - www.genealogieonline.nl/stamboom-scheffer

Een publicatie door E. Hillebregt-Zuiderwijk met gegevens over oa. de families Scheffer, Hillebregt, Van Weeghel, Veluwenkamp, Van het Veld, Halfwerk, Wareman, Langeberg, De Ruiter en Veldkamp.


Screenshot van website

Stamboom Scheffer - www.genealogieonline.nl/stamboom_scheffer

Een publicatie door Jan Herman Scheffer met gegevens over oa. de families Spiekholt, Scheffer, Venema, Urk, Visser, De Jong, Bruinsma, Vermeulen, De Boer en Van der Zee.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws