stamboomgids

Familienamen » W

Websites 551 - 560 van 768:

Stamboom Wijnand/Zwaan - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijnand-zwaan

Een publicatie door Carin Scherpenhuijsen Wijnand met gegevens over oa. de families Zwaan, Wijnand, Van der Graaf, Weinandt (Weynand), Claeys, Van Riesen, Koster, Van den Berg, Meijboom en Brouwhof.


Screenshot van website

Stamboom Wijnands Hopman - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijnands-hopman

Een publicatie door H. E. Wijnands met gegevens over oa. de families Hopman, Wijnands, Westerhof, Goossens, Goossens (Janssen), Fransen (Vranssen), Wijnandts, Brinkenberg, Tjeerdsma (Geerdsma) en Ooosterkamp.


Screenshot van website

Stamboom Wijnboom - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijnboom

Een publicatie door M. Wijngaarden met gegevens over oa. de families Pirovano, De Boer, Wijngaarden, Witteveen, Dooper, Sloot, Teernstra, Borger, Wijngaard en Vos.


Screenshot van website

Stamboom Wijnen - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijnen

Een publicatie door C. Schellekens met gegevens over oa. de families Schellekens, Wijnen, Peeters, Wijnants, Weijnen, Neervens, Reijniers, Kuijken, Maas en Swolfs.


Screenshot van website

Stamboom Wijngaarden - Piersma - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijngaarden-piersma

Een genealogische publicatie door Maaike Wijngaarden met gegevens over onder andere de families Wijngaarden, Piersma, Kortekaas en Stuijfzand.


Screenshot van website

Stamboom Wijngaerden - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijngaerden

Een publicatie door Yvonne van Wingaarden met gegevens over oa. de families Van Wingerden, Van Wingerde, Schriek, Kamen, Van Regteren, De Blij, Vuijk, Van Wijngaarde, Van Wingaarde en Brouwer.


Screenshot van website

Stamboom Wijnhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom_wijnhoven

Gegevens over oa. de families Wijnhoven, Janssen, Versleyen, Versleijen, Peters, Van de Ven, Thijssen, Smits, Seijkens en Geurts.


Screenshot van website

Stamboom Wijnhoven - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijnhoven

Een publicatie door Jos Wijnhoven met gegevens over oa. de families Wijnhoven, Versleyen, Janssen, Fleuren, Van der Pas, Peters, Asselberghs, Jacobs, Keltjens en Van Houts.


Screenshot van website

Stamboom Wijnjeterp - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijnjeterp

Een publicatie door J. Lodewijks met gegevens over oa. de families Wijnjeterp, Wijnterp, Van der Sloep, Van der Meer, Kooistra, Mozes, Van der Meulen, Hoeksma, Nooteboom en De Vries.


Screenshot van website

Stamboom Wijnker - www.genealogieonline.nl/stamboom-wijnker

Een publicatie door Th. Wijnker. In 1786 komt Frederik Wijnker met Lijsbeth Werner, zijn vrouw als hannekemaaier naar Holland en vestigt zich in Hoogkarspel.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws