stamboomgids

Familienamen » W

Websites 551 - 560 van 744:

Stamboom Willaert-Wendt - www.genealogieonline.nl/stamboom-willaert-wendt

Een publicatie door Erik Willaert met gegevens over oa. de families Willaert, Deprez, Engels, Vandenbulcke, Vanhooren, Capelle, Baeten, Kesteloot, Bruneel en Packet.


Screenshot van website

Stamboom Willard - www.genealogieonline.nl/stamboom-willard

Een publicatie door Wim Willard met gegevens over oa. de families Majoor, Willard, Smit, Bakker, Vos, Calis, Brouwer, De Jong en De Jong.


Screenshot van website

Stamboom Wille-Schumann - www.genealogieonline.nl/stamboom-wille-schumann

Een publicatie door Wille met gegevens over oa. de families De Wolf, De Rop, Macharis, Beeckman, Moens, De Gols, Meert, Van Nuffel, Cooreman en Van der Meersche.


Screenshot van website

Stamboom Willegen - www.genealogieonline.nl/stamboom_willegen

Gegevens over oa. de families Van Willigen, Morel, Haax, Van der Valk, Dué, Pruckmüller, Bongaards, De Riet, Van den Akker en Rutten.


Screenshot van website

Stamboom Willegers - www.genealogieonline.nl/stamboom-willegers

Een publicatie door Hans Jordans met gegevens over oa. de families Kostermans, Willegers, Andriessen, De Bruijn, Schetters, Schillemans, Jordans, De Nijs, .


Screenshot van website

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/willems-stamboom

Een publicatie door Ben Willems met gegevens over oa. de families Kalff, Willems, Boselie, Van Drunen, Beeks, Lemnius, De Groot, Frederik, Blaset en Smetsers.


Screenshot van website

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems

Een publicatie door Leo Huijbers met gegevens over oa. de families Willems, Best De, Schreven, Jansen, Huijbers, Jans, Sambeek Van, Klabbers, Breugel Van en Smits.


Screenshot van website

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-willems

Een publicatie door Wendy van Driel-Willems met gegevens over oa. de families Van der Roest, Willems, Van den Assem, Schotting, Tammerijn, Haring, Van den Engel, Van Schaften, Juliën en Ros.


Screenshot van website

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/familie-stamboom-willems

Een publicatie door H.G.A. Janssen met gegevens over oa. de families Willems, Merges, Van Rooij, Van Rooy, Terburg, Hirth, Hendrina, Theodora, Van Woerkom en Goedmakers.


Screenshot van website

Stamboom Willems - Van den Heuvel - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-van-den-heuvel

Een publicatie door Sjoerd Willems met gegevens over oa. de families Verhoeven, Brocken, Van Iersel, Heijden, De Cort, De Wiel, Van Laerhoven, Elisabeth, Mutsaerts en Mulders.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws