stamboomgids

Familienamen » W

Websites 571 - 580 van 767:

Stamboom Wille-Schumann - www.genealogieonline.nl/stamboom-wille-schumann

Een publicatie door Wille met gegevens over oa. de families De Wolf, De Rop, Macharis, Beeckman, Moens, De Gols, Meert, Van Nuffel, Cooreman en Van der Meersche.


Screenshot van website

Stamboom Willegen - www.genealogieonline.nl/stamboom_willegen

Gegevens over oa. de families Van Willigen, Morel, Haax, Van der Valk, Dué, Pruckmüller, Bongaards, De Riet, Van den Akker en Rutten.


Screenshot van website

Stamboom Willegers - www.genealogieonline.nl/stamboom-willegers

Een publicatie door Hans Jordans met gegevens over oa. de families Kostermans, Willegers, Andriessen, De Bruijn, Schetters, Schillemans, Jordans, De Nijs, .


Screenshot van website

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/willems-stamboom

Een publicatie door Ben Willems met gegevens over oa. de families Kalff, Willems, Boselie, Van Drunen, Beeks, Lemnius, De Groot, Frederik, Blaset en Smetsers.


Screenshot van website

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems

Een publicatie door Leo Huijbers met gegevens over oa. de families Willems, Best De, Schreven, Jansen, Huijbers, Jans, Sambeek Van, Klabbers, Breugel Van en Smits.


Screenshot van website

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-willems

Een publicatie door Wendy van Driel-Willems met gegevens over oa. de families Van der Roest, Willems, Van den Assem, Schotting, Tammerijn, Haring, Van den Engel, Van Schaften, Juliën en Ros.


Screenshot van website

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/familie-stamboom-willems

Een publicatie door H.G.A. Janssen met gegevens over oa. de families Willems, Merges, Van Rooij, Van Rooy, Terburg, Hirth, Hendrina, Theodora, Van Woerkom en Goedmakers.


Screenshot van website

Stamboom Willems - Van den Heuvel - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-van-den-heuvel

Een publicatie door Sjoerd Willems met gegevens over oa. de families Verhoeven, Brocken, Van Iersel, Heijden, De Cort, De Wiel, Van Laerhoven, Elisabeth, Mutsaerts en Mulders.


Screenshot van website

Stamboom Willems Hoogeloon-Best - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-hoogeloon-best

Een publicatie door Kees Willems met gegevens over oa. de families Willems, Vogels, Mutsaerts, Van Mackelenbergh, Jansen, Lemmens, Van der Heijden, Wouters, Van Beurden en Van de Ven.


Screenshot van website

Stamboom Willems, Overloon - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-overloon

Een publicatie door Roel Willems met gegevens over oa. de families Willems, Janssen, Hoeven, van der, Derksen, Eck, van, Jans, Hageman, Smits en Smits.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws