stamboomgids

Familienamen » W

Websites 571 - 580 van 761:

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-willems

Een publicatie door Wendy van Driel-Willems met gegevens over oa. de families Van der Roest, Willems, Van den Assem, Schotting, Tammerijn, Haring, Van den Engel, Van Schaften, Juliën en Ros.


Screenshot van website

Stamboom Willems - www.genealogieonline.nl/familie-stamboom-willems

Een publicatie door H.G.A. Janssen met gegevens over oa. de families Willems, Merges, Van Rooij, Van Rooy, Terburg, Hirth, Hendrina, Theodora, Van Woerkom en Goedmakers.


Screenshot van website

Stamboom Willems - Van den Heuvel - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-van-den-heuvel

Een publicatie door Sjoerd Willems met gegevens over oa. de families Verhoeven, Brocken, Van Iersel, Heijden, De Cort, De Wiel, Van Laerhoven, Elisabeth, Mutsaerts en Mulders.


Screenshot van website

Stamboom Willems Hoogeloon-Best - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-hoogeloon-best

Een publicatie door Kees Willems met gegevens over oa. de families Willems, Vogels, Mutsaerts, Van Mackelenbergh, Jansen, Lemmens, Van der Heijden, Wouters, Van Beurden en Van de Ven.


Screenshot van website

Stamboom Willems, Overloon - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-overloon

Een publicatie door Roel Willems met gegevens over oa. de families Willems, Janssen, Hoeven, van der, Derksen, Eck, van, Jans, Hageman, Smits en Smits.


Screenshot van website

Stamboom Willems, van Bühren - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-van-buhren

Een publicatie door Ad van Rossum met gegevens over oa. de families Willems, Van Bühren, Van Rossum, Van der Zandt, Odenbreit, Niersmans, Den Bieman, Fölker, De Vree en Zipper.


Screenshot van website

Stamboom Willems/Wiegmans - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-wiegmans

Een publicatie door Hans Willems met gegevens over oa. de families Willems, Wiegmans, Straatman, Mulders, Van Helden, Van Baal, Van de Laarschot, De Lorijn, Van der Monde en Verschoor.


Screenshot van website

Stamboom Willemse - www.genealogieonline.nl/stamboom-willemse

Een publicatie door Anita Willemse met gegevens over oa. de families Ruitenbach, Van Diermen, Thierens, De Man, Donker Curtius, Welsch, Ballintijn, Van Gelderen, Van den Dobbelsteen en Schuld.


Screenshot van website

Stamboom Willemsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-willemsen

Een publicatie door J.W. Willemsen met gegevens over oa. de families De Boer, Bosma, Willemsen, Oudbier, Weppelink, Meijrink, Dobbenberg, Postma, Weltman en Van der Worp.


Screenshot van website

Stamboom Willemsen - www.genealogieonline.nl/willemsen-stamboom

Een publicatie door Rob Willemsen met gegevens over oa. de families Willemsen, Van de Vooren, Jager, Karman, Van Gent, Hendriks, Van den Broek, Bouwman en Bouwman.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws