stamboomgids

Familienamen » W

Websites 561 - 570 van 744:

Stamboom Willems Hoogeloon-Best - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-hoogeloon-best

Een publicatie door Kees Willems met gegevens over oa. de families Willems, Vogels, Mutsaerts, Van Mackelenbergh, Jansen, Lemmens, Van der Heijden, Wouters, Van Beurden en Van de Ven.


Screenshot van website

Stamboom Willems, Overloon - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-overloon

Een publicatie door Roel Willems met gegevens over oa. de families Willems, Janssen, Hoeven, van der, Derksen, Eck, van, Jans, Hageman, Smits en Smits.


Screenshot van website

Stamboom Willems, van Bühren - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-van-buhren

Een publicatie door Ad van Rossum met gegevens over oa. de families Willems, Van Bühren, Van Rossum, Van der Zandt, Odenbreit, Niersmans, Den Bieman, Fölker, De Vree en Zipper.


Screenshot van website

Stamboom Willems/Wiegmans - www.genealogieonline.nl/stamboom-willems-wiegmans

Een publicatie door Hans Willems met gegevens over oa. de families Willems, Wiegmans, Straatman, Mulders, Van Helden, Van Baal, Van de Laarschot, De Lorijn, Van der Monde en Verschoor.


Screenshot van website

Stamboom Willemse - www.genealogieonline.nl/stamboom-willemse

Een publicatie door Anita Willemse met gegevens over oa. de families Ruitenbach, Van Diermen, Thierens, De Man, Donker Curtius, Welsch, Ballintijn, Van Gelderen, Van den Dobbelsteen en Schuld.


Screenshot van website

Stamboom Willemsen - www.genealogieonline.nl/stamboom-willemsen

Een publicatie door J.W. Willemsen met gegevens over oa. de families De Boer, Bosma, Willemsen, Oudbier, Weppelink, Meijrink, Dobbenberg, Postma, Weltman en Van der Worp.


Screenshot van website

Stamboom Willemsen - www.genealogieonline.nl/willemsen-stamboom

Een publicatie door Rob Willemsen met gegevens over oa. de families Willemsen, Van de Vooren, Jager, Karman, Van Gent, Hendriks, Van den Broek, Bouwman en Bouwman.


Screenshot van website

Stamboom Willemsen Malden - www.genealogieonline.nl/stamboom-willemsen-malden

Een publicatie door Annelies Jacobs met gegevens over oa. de families Benthum Van, Arts, Willemsen, Boelders, Dibbets, Janssen, Gommers, Jacobs en Jacobs.


Screenshot van website

Stamboom Willemsen-Barendsma - www.genealogieonline.nl/stamboom-willemsen-barendsma

Een publicatie door Ellen Daugherty-Willemsen met gegevens over oa. de families Bestman, Visbeen, Seijmonsbergen, Willemsen, Kalle, De Vries, Melissant, Vahrmeijer, Guldemeester en Lautenbach.


Screenshot van website

Stamboom Wils-Goossens - www.genealogieonline.nl/stamboom-wils-goossens

Een publicatie door Nicky Wils met gegevens over oa. de families Wils, Breugelmans, Smets, Van Gompel, Goossens, Peeters, Janssens, Vosters, Smits en Jacobs.


Screenshot van websiteGenealogie nieuws