stamboomgids

allimgalltxt
txtimg
Stamboom Gids » Familienamen » K

Websites 691 - 700 van 1099:

www.genealogieonline.nl/stamboom-kleibrink-van-marsbergen

Stamboom Kleibrink - van Marsbergen

Een genealogische publicatie door E.kleibrink met gegevens over onder andere de families Folkerts, Galama, Roorda, Schrama, Rijs, Van, Kleibrink, Donia, Marsbergen, Van en Steenhoven, van Den.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/kleijn-stamboom

Stamboom Kleijn

Een publicatie door Michel Kleijn met gegevens over oa. de families Kleijn, Kauffeld, Van Vliet, Zevenbergen, Verhoef, Van Driel, De Jager, Jongebreur, Vonk en De Bruijn.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kleijn

Stamboom Kleijn

Een publicatie door Carla Melgert met gegevens over oa. de families Kleijn, Klein (Kleijn), Spruijtenburg, De Graaf, Bos, Brand, Van Genderen, Van der Wal, Baardman en Verhoef.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_kleijn

Stamboom Kleijn

Een genealogische publicatie door P. Kleijn met gegevens over onder andere de families Kleijn, De Vries, Gerrits, De Boer, Koper, De Jong, De Groot, Kooijman en Anthonie.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kleijne-werner-smijs

Stamboom Kleijne-Werner-Smijs

Een genealogische publicatie door G.M. Zuur met gegevens over onder andere de families Kleijne, Smijs, Van Asten, Bleszynski, Werner, Carbaat, Van Rossen, Weisz en Wolff.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-kleijnenburg-kruijs-de-vries-rodi

Stamboom Kleijnenburg-Kruijs-de Vries-Rodi

Een genealogische publicatie door Kleijnenburg met gegevens over onder andere de families Hoefnagels, Van de Leur, De Bont, De Vries, Van Duijnhoven, Venema, Staats, Wagenknecht en Deckers.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom_kleijweg

Stamboom Kleijweg

De stamboom Kleijweg met gegevens over oa. de families Kleijweg, Kleijwegt, Klijweg, Kleiweg, Bon, Van der Does, Van Schie, Verboon, Dijksman en Van den Berg.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-klein

Stamboom Klein

Een genealogische publicatie door Theo Klein met gegevens over onder andere de families Klein, Dijkhuis, Clasen, Hoff, Boomker, Bos, Dijksterhuis, Smit en Brondsema.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-familie-klein

Stamboom Klein

Een publicatie door T. Klein met gegevens over oa. de families Marsman, Klein, Eilander, Stikkelorum, Douwma, Slothouwer, Paats, Crosta en Crosta.


Screenshot van website

www.genealogieonline.nl/stamboom-steffen-klein

Stamboom Klein

Een genealogische publicatie door Steffen Klein met gegevens over onder andere de families Klein, Van Stelten, Viskoper, Voortman, Schilder, Mol, De Vries, Van Deukeren en Van Zalinge.


Screenshot van website